Avui per tu.. guapeta.

Un relat de: xanxi12

Perquè no sé com començar a explicar tot el que fas per mi...
Ets la persona que mes em coneix... que sap quan estic malament o deixo de estar-ho...
Algú sap el que és l'amistat?.. Jo per sort sí que he pogut saber el que és... per tu... perquè hem passat molts moments... perquè quan estic sola i trista... tu ho saps i em dónes forces per seguir en aquest món... crec que ja deus estar cansada de sentir aquestes paraules de mi... però necessito recordar-t'ho... perquè no ho oblidis. A més, encara que tots els dies que em queden de vida et donés les gràcies, no acabaria mai.
No sé com explicar-te que ets una de les persones més importants... i que sé que qualsevol dia que jo estigue malament, tu estaràs ahí... i si estic bé també.
M'agradaria poder fer tot el mateix que fas tu per mi.
Simplement haig de dir... que aquella persona que no sapigue que és l'amistat es una persona buida... potser tingue amor... però si no tens amistat no ets res... estàs sol. Jo puc dir que per fi no estic sola... que tinc amics... sí, molts... però ningun com tu... guapeta... que ets lo millor que hi pot hi haure a aquest món.
Ja... només em queda donar-te les gràcies per tot el que has arribat a fer per mi... i per lo que faràs... perquè també sé que mai em deixaràs de costat. T'estimo!
Gràcies!!

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

xanxi12

7 Relats

8 Comentaris

6776 Lectures

Valoració de l'autor: 9.67

Biografia:
jo mateixa...