Res és senzill

Un relat de: sireneta

Com odio aquell calfred que em recorre el cos cada cop que em mires, com odio la teva mirada fixa, que em claves amb seguretat i desafiament, que pretén posar-me nerviosa. Sé que saps el poder que exerceixes sobre mi. Sento que em llegeixes el pensament. El meu cos parla, i em traïciona. Em fas posar la pell de gallina...

I recordo amb els ulls tancats, com si estigués passant tot ara una altra vegada, i és tan real...

Sento un calfred a la panxa, la teva mà calenta,
M'apuges la samarreta, molt poc, una mica,
I em fregues el ventre suaument, amb les puntes dels dits,
I abaixes el cap, i el teu nas troba el meu melic.

I els teus llavis a la meva panxa,
I un petó, petit, en silenci...

Però no, obro els ulls, ja has marxat amb la teva xicota. Amb tota la tranquil·litat del món! Sovint em pregunto com és possible que mai et posis nerviós, ni tan sols una mica. Ets tu qui té parella, sóc jo qui se sent culpable, qui pateix. No té cap mena de sentit. M'agradaria poder engegar-te a passeig, m'agradaria poder dir-te que no em mereixes, ni a mi ni a ella, m'agradaria poder ignorar-te. Però no puc, no puc. Sóc completament incapaç. Quan ets a prop em torno dèbil. Et desitjo taaaaant!

Cada dia imagino que vindràs amb una rosa a la boca, i, de genolls, em diràs que l'has deixat, que no vols estar més amb ella, que només pots pensar en mi. Però avui tampoc ho has fet. Tot i que, de fet, tant és, si féssis això potser perdries tot el morbo que trobo que tens.

Comentaris

  • merci![Ofensiu]
    sireneta | 10-11-2006

    moltes gràcies arbequina!!! m'ha fet feliç!!

  • Altre cop![Ofensiu]
    Arbequina | 10-11-2006 | Valoració: 10

    Final colpidor, sorprenent, divertit! A poc a poc que et llegeixo vaig trobant més virtuts: ara m'he fixat en certes expressions molt ben posades. Tens un narrar que segueix els teus pensaments molt dinàmic i atractiu.
    En fi, m'ha encantat descobrir-te (t'ho torno a dir).
    Faig una pausa. Al cap i a la fi tens set relats (espero que en publiquis més) i no me'ls voldria beure tots d'un glop.

    Una forta abraçada.

    Arbequina.

l´Autor

Foto de perfil de sireneta

sireneta

7 Relats

30 Comentaris

8379 Lectures

Valoració de l'autor: 9.75

Biografia:
Vaig néixer la primavera del 1985, a la Clínica del Pilar, a Barcelona.

Sóc una persona bastant normal... optimista, impulsiva, neuròtica, apassionada, patidora, "fiestera", imaginativa, alegre, independent, pel·liculera, impacient, contradictòria, egoista, poruga i despistada.

Tot ho començo i res no ho acabo. Algun cop he volgut escriure un llibre, però mai he passat del primer capítol.

Quan era petita vaig guanyar algun concurs a l'escola, per escriure un conte per Sant Jordi. El que no sap ningú és que aquells contes eren adaptacions meves d'històries que el meu pare s'inventava per tenir-nos entretingudes a mi i a la meva germana. Aleshores jo tenia uns 8 o 9 anys.

Una de les meves grans passions és escoltar els accents amb que parla la gent i intentar endevinar d'on són... sovint m'equivoco, però he guanyat alguna aposta!!