Relacions internacionals

Un relat de: Leela

Des de la finestra mirava com començava a ploure. La gent corria a refugiar-se a alguna de les múltiples botigues que hi havia al barri. Havia arribat d'hora i, després d'escollir el lloc on seuria, vaig provar d'encendre la calefacció. Al cap de cinc minuts, ella va entrar, tota xopa. Els seus cabells llargs i castanys li queien sobre les espatlles. Era alta i molt prima, tenia els dits llarguíssims i uns ulls preciosos, color mel. Es va pensar que jo era la professora i, sense deixar de mirar-me fixament, va encetar una conversa sobre el temps, en un esforçat alemany.

***

La vaig convidar a un cafè i a un strudel, mentre no deixàvem de riure per l'equívoc que, unes setmanes abans, ens havia permès conèixer-nos. Amb passió, em va agafar la mà i em va dir que tenia entrades per sentir la filharmònica. Havia trobat un hotel proper, molt bé de preu, i volia passar el cap de setmana amb mi.

***

Vam cridar un taxi per tornar a l'hotel. Assegudes al seient del darrera no paràvem de tocar-nos, apreciant com de bé ens quedaven aquells vestits de gala. Em va posar una mà sobre la cuixa i va començar a arromangar-me la faldilla de setí. Un dels seus llargs dits passejava per sobre els meus mugrons i quan ja els tenia ben excitats, va començar a acaronar-me el coll. Vaig tancar els ulls per sentir com la seva llengua em llepava el lòbul. Quan vam baixar del taxi, rient per la mirada reprovadora del conductor, el nostre desig era ja incontrolable.

***

El nostre secret va durar sis mesos. Amb l'arribada de l'estiu va haver de tornar al seu país. Havia aconseguit un contracte al conservatori de París.

Ens vam acomiadar a l'aeroport, esperant retrobar-nos algun dia.

Comentaris

  • me'l vaig llegir ja fa temps...[Ofensiu]
    atram | 19-02-2007

    i només volia dir-te una sola cosa, a cau d'orella, ara que ningú ens escolta:
    el teu relat és tan femeninament sensual que vénen ganes de fer-se lesbiana!
    Fantàsticament narrat, com sempre.
    un petó.
    atram

l´Autor

Foto de perfil de Leela

Leela

81 Relats

639 Comentaris

125396 Lectures

Valoració de l'autor: 9.83

Biografia:

Totes les persones grans van ser nens (encara que poques d'elles ho recorden)

El petit príncep. A. de Saint Exupéry



********
El meu e-mail:
leela.arc@gmail.com

********

Foto: Leela
(Futurama, de Matt Groening)