Records

Un relat de: cristina

A vegades es fa feixuc mirar enrere... té un gust alhora dolç i amarg... dolç pels bons records...amarg perquè no tornaran...
Just en aquell moment va adonar-se que potser era massa casualitat que li passés sempre els divendres.
Els divendres per ella eren, des de feia cosa d'un any, un dia negre. Ben bé no sabia per què, però així ho eren. Amb els mesos va desenvolupar una tesi que, si bé no li ho canviava, la consolava. Les coses semblen deixar de pertanyer-te quan els busques una raó.
Feia tant de temps que la vida l'arrossegava que amb prou feines podia pensar per sí mateixa. I va pensar que potser era això; que quan tenia ni que fos una tarda lliure... els pòsits del seu pensament...que s'hi acumulaven dia rere dia, l'atormentaven.
Pensava en tot això mentre una cançó de no recorda quin anunci sona de fons. Sense saber quina és la estranya connexió de neurones que li ho provoca, acaba per pensar en el temps, en com n'és de juganer... Massa gruix d'esdeveniments condensats en molt poc temps.
La notes melangioses de la cançó s'entortolliguen amb els seus records, com vells coneguts que es retroben després de molt de temps i per sorpresa.

Comentaris

  • Cristina,[Ofensiu]
    Leela | 31-03-2006

    encara no t'havia llegit mai i m'alegro d'haver caigut per casualitat avui sobre els teus escrits.
    M'agrada com descrius els records, com es confonen amb el passat, i com poc a poc es van desdibuixant a mida que nosaltres els hi afegim algun detallet actual.
    M'ha agradat molt especialment:
    Les coses semblen deixar de pertanyer-te quan els busques una raó.

    Al meu parer, has donat totalment en la clau!

    Una abraçada!

    Leela

  • bones !!!!, es pot passar !!![Ofensiu]
    jmgg | 27-03-2006

    Hola Cristina, primer que tot benvinguda a RC, desprès, la primera part del teu relat m'agrada mol, es molt feixuc mirar enrere, si mes no crec que per pròpia experiència, es millor quedar-se amb el regust dolç, perquè potser i només potser l'amarg el pot haver creat un mateix, només es una possibilitat.
    Bé en resum et seguiré llegint i enhorabona, siguis qui siguis

    Salutacions
    Josep Mª

l´Autor

cristina

4 Relats

9 Comentaris

4947 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Últims relats de l'autor