Records...

Un relat de: 3resomariarosamolas
Em dic Maria, tinc 22 anys, i actualment visc a Madrid, ja que em queda un any per acabar la carrera d’Infermeria. Vaig néixer a Algesires, al sud d’Espanya, i vaig haver de marxar de casa per poder fer la carrera que sempre havia volgut.
Visc a un pis compartit amb una amiga, la Raquel; ella és de Galícia i va acabar la carrera de Magisteri l’any passat, va arribar a Madrid fa cinc anys.
La Raquel, va ser la primera amiga que vaig fer quan vaig arribar a aquí, a la capital espanyola.

Cada divendres, quedem a un bar musical amb un grup d’amics: la Lucía, el Daniel i l’Àlex. En Daniel i la Lucía, són germans i viuen a un barri proper al nostre; l’Àlex va venir de Barcelona i viu als afores de Madrid.
A vegades, com som amics de l’amo, la Lucía i jo podem sortir a cantar mentre la banda toca. Això, ens fa passar una estona d’allò més bé.

Últimament, els estudis em van molt bé, tinc tots els exàmens i les pràctiques preparades i estic satisfeta amb la feina que vaig realitzant.
També tinc bastant temps lliure, el qual dedico, principalment, a estar amb el grup i, darrerament, a veure una sèrie, “El Príncipe”.
Aquesta sèrie em recorda molt a la meva terra, ja que està ambientada molt prop d’allà, i sovint en parlen.

Aviat s’acabarà el curs, i fa uns dies, la Raquel, en veure l’enyor que sento per la meva ciutat natal, em va proposar d’anar-hi a passar les vacances d’estiu. Al principi, li vaig dir que no, que s’avorriria; però desprès vaig pensar en la meva gent, la meva família, i vaig acceptar.

...

Ara, acabem d’arribar a Algesires. Més tard, passarem per casa; però abans hem de gaudir de la platja de sorra blanca, l’aigua cristal•lina i el sol...
I és veritat, l’essència i els records de la infància no han canviat.

Comentaris

  • FORA DE CONCURS[Ofensiu]

    Ens sap greu comunicar-te que el teu relat no compleix les bases per participar en el concurs de Conte Infantils ARC 2015.

    Si no era la teva intenció participar-hi, mireu de no clicar la tecla exclusiva per al concurs. Gràcies.

    I si la teva intenció era participar, t'encoratgem a enviar-nos un nou relat. Fins el 15 d'octubre tens temps.

    Associació de Relataires