L'adolescència

Un relat de: 3resomariarosamolas
Tot va començar cuan viviem en una mansió, ja que el nostre pare va morir, era ric, de tal manera que ens vam quedar amb l'erencia, ell es deia Perete Rodríguez. Un any després de la mort del pare, ens vam quedar vivint amb la nostre mare, que es deia Micaela Fuentes, es molt guapa i te moltes ganes de trobar l'amor. Sense deixarnos a les nostres comadrones, dites així, Rmona i Ousvaldina, son molt simpàtiques i treballadores. Va passar molt més temps i de cop i volta no teniem res, no ens quedava res, la mare s'estava possant molt malalta, i al cap de dos mesos va morir, desgraciadament ens vam quedar sols, teniem a una de les comadrones que s'hen va fer càrrec de nosaltres durant un temps, la Ramona. No erem rics ja, sort que en James li va começar a aficionar el fútbol, el van veure molts equips i el van fitxar, per a la selecció de Colombia per jugar al mundial de Brazil. A LeBron li encantava el Basquet i el va fitxar un equip que es diu Cvaliers.
Les dues germanes eren models, les coneixia moltísima gent, en aquell moment eres el duet dinàmic.
James tenia novia i es deia Edurne, LeBron també, Pilar es deia, les dues germanes van anar a buscar dos altres amics que una es va quedar amb un i l'altre amb el altre, la Laura amb el Faruk, i la Carla amb el Morey. James després del mundial el va fitxar el Real Madrid i porta el número 10. Els germans és van separar i van anar a viure amb les seves famílies, la casa que era del seu pare li van regalar a la Ramona, per tot el que havia fet per ells.

Comentaris

  • FORA DE CONCURS[Ofensiu]

    Ens sap greu comunicar-te que el teu relat no compleix les bases per participar en el concurs de Conte Infantils ARC 2015.

    Si no era la teva intenció participar-hi, mireu de no clicar la tecla exclusiva per al concurs. Gràcies.

    I si la teva intenció era participar, t'encoratgem a enviar-nos un nou relat. Fins el 15 d'octubre tens temps.

    Associació de Relataires