Records d'una nit d'estiu

Un relat de: nunetta

Estirada a la gespa una nit d'estiu, observant les estrelles i la lluna, aquella noia sent els grills i pensa què orgullosa n'està del seu petit poble, on pot gaudir d'aquests moments.

Sap que en una ciutat no podria descomptar-se cada nit intentant comptar les estrelles, ja que ni tan sols les podria veure. Sent el cant d'algun ocell nocturn, aquells que li va ensenyar el noi tan especial que havia conegut fa tant de temps... Ara ja no en sabia res, només es trobaven per casualitat de tant en tant.

També pot escoltar el silenci, tan agradable en aquests moments de sol·litud... de cop, una alenada d'aire fred li recorre el cos nu i s'adona que fa estona que té fred; es posa la samarreta arrugada que té al costat.

Suspira mentre somriu tímidament, recordant el dia que ha passat. Feia sol i calor, però era suportable. No havia parat en tot el dia, però s'ho havia passat bé, incloent quan havia anat a banyar-se a la piscina i després a donar un tomb pel bosc amb el cabell encara humit.
S'aixeca de cop, fent un petit salt i corre cap a la piscina. Amb una rialla entremaliada de nena petita es treu la samarreta, tot dansant amb els peus. Llença la peça de roba a la gespa i, nua, corre al marge de la piscina.. sense pensar-ho dues vegades s'hi llença i comença a submergir-se en el seu món creat a mida...

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

nunetta

5 Relats

11 Comentaris

5086 Lectures

Valoració de l'autor: 8.40