Rebuda apassionada

Un relat de: Anònim del sXXI
Feia dies que no ens veiem. Per una raó o una altra no hi havia manera de coincidir; i, clar, les ganes i el desig cada vegada eren més forts i intensos.
Quan per fi va arribar el dia vaig fer via cap a casa seva.
Tos dos havíem plegat una mica abans de treballar per tal de tenir una mica més de temps per a nosaltres, i ella havia pogut dutxar-se i impregnar-se d'aquella subtil olor de primavera que sempre feia la seva pell.
Vaig tocar el timbre de la casa, i vaig sentir com corria pel passadís fins al rebedor, presta a obrir-me la porta.
S'havia habillat amb una bata de seda negra, que la cobria fins a mitja cuixa, i els seus cabells rossos, un xic enrinxolats i encara humits, brillaven il·luminats per la llum del sol de mitja tarda que omplia tota la casa.
Em va rebre amb un somriure ampli i generós, i tan bon punt va tancar la porta i va fer córrer el pestell, la vaig agafar per la cintura amb un braç, mentre amb l'altre encerclava el seu coll i acostava els seus llavis a la meva boca.
No va tenir temps de dir res: no calia.
Les nostres boques van quedar enganxades una bona estona. El temps es va aturar i el joc de llengües, llavis i xucladetes va anar pujant de nivell. Tanta era la intensitat d'aquell moment que vam haver de moure'ns fins a trobar el suport d'una pared per no caure per terra.
I allí, acorralada com la tenia, vaig lliscar la meva ma per la seva esquena fins que vaig poder tocar les seves natges.
Els dos estàvem molt calents, i ella nomes feia que gemegar i tocar-me l'entrecuix amb el seu genoll, mentre m'agafava cada vegada més fort. I, jo, totalment descontrolat, vaig començar a posar els meus ditets entremaliats a l'interior del seu sexe, excitant tots els puntets que anava trobant i, esperonat per la gran quantitat de líquid que eixia d'aquell indret, vaig fer esclatar el seu clítoris amb una facilitat i precisió inimaginables una estona abans.
Com gemegava i cridava, mentre em suplicava que no m'aturés per a res del mon!
Crec que vàrem estar així més de vint minuts, fins que em va demanar que afluixes el ritme per tal de poder refer-se!
I va aprofitar aquest moment de treva per despullar-me. Primer de cintura en amunt, i jo vaig respondre foragitant la bata negra, i deixant al descobert tot el seu cos nu. De nou, un altre petó intens, però ara les nostres pells ja es tocaven sense cap entrebanc. Ens agafàvem tan fort que notava com els seus mugrons es clavaven sobre del meu pit.
I tot seguit, ella insistia en treure'm els pantalons, i jo aprofitava per verificar que el seu nivell d'humitat vaginal continuava intacte, cosa que encara l'accelerava més i més.
I quan em va tenir nu, i ben empalmat, em va agafar el membre per sorpresa i em va estirar cap a la seva cambra. Jo no vaig poder resistir la temptació, i la vaig seguir com vaig poder, donades les circumstàncies. Això si, sort que vaig poder mantenir l'equilibri tot posant una ma a cada un dels seu pits calents.

Comentaris

  • Bon dia relataire![Ofensiu]

    En aquesta pàgina relataire si respons en el teu propi relat o poema, l'interlocutor no s'adona de la teva resposta.
    Solem intercanviar comentaris en l'espai del relataire que t'ha comentat (o en el fòrum si vols fer-ho extensiu a diversos relataires), per fomentar l'intercanvi d'opinions i també com resposta, per enriquir la nostra experiència relataire.
    De moment funciona així, els auto-comentaris en l'espai propi no són públics ni es redirigeixen a l'autor de l'anterior comentari, i no pots demanar-li que torni al teu relat per veure si has respost. Esperem que aquesta situació es modifiqui en la nova pàgina que renovarem l'estiu vinent, si tot va bé.
    Ara com ara estem així, ja veus!
    Ets, però, lliure de respondre com millor et sembli, tot i que si vols arribar als teus interlocutors, en el teu espai no sol ser la millor manera d'arribar sempre.
    Comenta als companys que et comentin, o a aquells que aniràs descobrint en la teva navegació, no et tanquis en el teu espai, navega!

    Gràcies per la teva comprensió. I a interactuar amb els nous companys!

    ARC

  • Trobada [Ofensiu]
    Prou bé | 26-10-2022

    Quina trobada tan... Tan de tot i també tan ben explicada que t'hi trobes o desitges ser-hi...
    Si segueix, aniré llegint. Em convertiràs en "voiyer" ?
    Amb total cordialitat

  • Roent![Ofensiu]
    Anònim del sXXI | 24-10-2022

    La continuació? d'interruptus res de res!
    Deixa que m'inspiri per poder entrar en els detalls més minuciosos...

  • Roent![Ofensiu]
    llpages | 24-10-2022 | Valoració: 10

    Sí, sí, calents com el ferro roent! D'una explicitat majúscula, haig de reconèixer que hi ha un punt d'enveja sana en aquesta relació sense aturador. Ara bé, el text demana més, no estarem davant d'un "scriptum interruptus", oi Anònim del sXXI? XD