Quan em sento mullada

Un relat de: nauette

Com podeu comprovar en realitat no hi ha text per aquest relat. Volia desmostrar a la comunitat de RC que moltes vegades el títol infueix d'una manera decisiva en el nombre de lectures i comentaris de tots els relats. És trist pensar que per aquest títol segurament obtingui un major nombre de visites que amb altres relats que he escrit i que estan molt més treballats.

Només volia fer un experiment:) No em malinterpreteu.


Encantat de ser llegit^^

Comentaris

  • i jo et pregunto??[Ofensiu]
    Sergi_Casals | 29-03-2007

    que té de dolent que m'agradi l'erotisme???M'has recordat a la meva mare fent-me sermons de puritarisme HAHAHA...
    I des de quan el TITOL no és important? Una mica de màrketing t'aniria molt bé. Quan compres un llibre, moltes vegades, l'únic que vas mirant són les portades i els títols! I acabes comprant allò que t'enllamina o et crida l'atenció. O potser compraries un llibre titulat: 48 HORES D'AVORRIMENT.

    Els lectors triem el que ens agrada, o pensem que ens agradarà justament pel títol. I et torno a repetir: Que té de dolent que m'agradi l'erotisme? El qui busca poesia se'n va a l'apartat de poesia, a qui li agrada el terror se'n va a l'apartat de terror. Tu has marcat EROTISME. El públic que obtindràs en aquest relat serà un altre de diferent de quan penjes relats poetics.


  • Tens raó[Ofensiu]
    Ligeia | 28-03-2007

    Com ja han comentat altres relataires, un títol cridaner sempre atrau lectors.
    Personalment, no ho veig com quelcom negatiu; al contrari, només cal ser creatiu i tenir un xic de picardia per saber buscar un bon títol que faci més llaminer el relat (que no sempre és cosa fàcil).
    Encantada de ser un individu en la mostra per aquest experiment sociològic.

  • tens raó... En part.[Ofensiu]
    pellpintada | 27-03-2007

    I l'experiment segur que et dóna els resultats esperats. De totes maneres, de fa ja molts anys que s'utilitza aquesta mateixa estratègia per fer-nos gastar el sou. Ara bé: Si com jo, els altres lectors miren secció per secció, és normal en la secció eròtica clicar en el teu relat ja que és el segon que hi trobes i el publicat darrerament. Per tant, l'experiment és erroni en part. Si vols fer un experiment de debò, podries anar fins la meva pàgina. Picaràs o no?

    La curiositat dels homo sapiens sapiens és il·limitada.

l´Autor

Foto de perfil de nauette

nauette

38 Relats

90 Comentaris

45182 Lectures

Valoració de l'autor: 9.44

Biografia:
1990

Escriptura: el meu art apol·lini, proper a la realitat i alhora lliure davant la imaginació.


Música: la meva cara dionisíaca, sense fronteres, l'art més fluid.

www.myspace.com/vsun


Ciència: l'art del coneixement més precís (de moment). Uns ulls per al món.


I donat que ni la música, ni la escrpitura ni la ciència serien res sense les persones, us obro la porta a compartir noves experiències:

msn: naubass@gmail.com