Poesia sobre la propaganda i el Cosmos Perenne.

Un relat de: unicorn_blanc_del_bosc
S'escolta música de fons. Se sent parlar la meva web:

¡¡Se'n va anar, de la meva vida se'n va anar, em refereixo al fòrum umbrià, i també al Racó Català!!

Més amunt en aquell racó d'Internet estan, els meus articles,
i que rebessin visites i comentaris, ¡¡jo bé voldria!!

La fama!!
Jo crec que algun dia tindré molta fama,
això si el remaleït destí no m'enganya,
esperem que un dia es faci realitat.

Perquè jo dels fòrums he passat,
però fins sense ajudant en l'administració he avançat,
al Facebook i a Relats ho vull seguir intentant,
a Internet, soc valent i per molt un dels més insistents!!

La fama!!
Jo crec que algun dia tindré molta fama,
això si el remaleït destí no m'enganya,
esperem que un dia es faci realitat,
¿qui em diu que mai podria ser realitat?





-------------------------------------------------------------
Sigues benvingut a Ciutat Perenne: http://ciutat-perenne.com

Comentaris

  • Agraïment[Ofensiu]
    Rosa Gubau | 15-07-2023

    Moltíssimes gràcies pel teu valuós comentari sobre el meu relat "No tinguis por" T'ho agraeixo de tot cor. Segueix escrivint, no tinguis cap dubte, que et llegiré.
    Salutacions.
    Rosa.

  • La fama.....[Ofensiu]
    Rosa Gubau | 26-06-2023

    es pot aconseguir sempre, fent coses estrafolàries i extravagants, que cridin molt l'atenció, no cal que siguin precisament ben executades, ara, la durabilitat ja és una altra cosa. Aquí d'imaginació i constància se n'ha de tenir molta. Però si és que parles de tu, que penso que no, estic segura que no et cal aquest tipus de fama. Pel que he pogut llegir en algun dels teus escrits, entrar en aquest cercla et faria més mal que bé. El teu nivell és alt, i no et calen fer aquestes bajanades per aconseguir l'èxit. Estic segura que ja l'has aconseguit.
    Moltes gràcies per la teva bona opinió al meu relat.

    Rosa.

  • Escalada a l'èxit.[Ofensiu]

    Amic car!, tots volem ésser llorejats i ésser reconeguts per les nostres habilitats literàries... Però som tants i a damunt preval no la qualitat del que hom escriu sinó els padríns que un pugui tenir o l'habilitat mediática. Jo, tu ja sap que he fet de model nu per a escoles d'art de Barcelona i Anglaterra i malgrat tenir a prop de 60 anys, tinc un cos de 45 i sense seguir cap mena dieta o fer gimnàstica, bona genètica!. T'ho dic perquè et convido en el meu projecte de llançament a la fama per aquest nou any que entrem, a l'estiu que no fa fred. Això sí!, primer t'has d'apuntar a un curs d'escalada per a tenir unes petites nocions. Doncs bé ara passo a dir-te en què consisteix: es tracta d'escalar la torre més alta del temple expiatori de la Sagrada família, treure's tota la roba, fins restar conill, ah! no t'oblidis pas de dur mil còpies dels teus escrits al macuto que has de dur a l'esquena i tot seguit un cop ben lligat amencar de llençar-te sinó et fan sortir com a protagonista en tots els canals de ràdio i TV de Catalunya, ah! recorda llençar les 1000 fotocòpies d'un dels teus millors escrits....Bon Nadal tinguis i espero trobar-te al capdemunt del temple. Nil.

  • arribar al cel[Ofensiu]
    Urkc-Eduard | 14-12-2022 | Valoració: 10

    Fins el mes gran a la terra, és inferior al més petit del cel.

    Tots volem reconeixement. l'acceptació. Els mèrits. Que ens estimin. Però al fons es perque no ens estimem a nosaltres mateixos.I més quan la fama avui está prostituida,venuda, i comercialitzada. Estimat cada vegada més. Recorda que l'unicorn era l'unic que sabia el camí al cel. Per això el van exterminar. I curiosamente sols el podia matar una noia verge, Cel,verge, immortalitat s'embullen plegades.Però saps amic. El cel i l'infern se'l fa un mateix. Cadascún té el ser infern. I com més ruinaos i miserable és més dolent el seu inferno. perdona el rotllo. Una ànima noble com tú, ja és famosa.creut'ho
    abraçada

  • Comentari del comentari[Ofensiu]
    Prou bé | 29-10-2022

    La masovera va al mercat, cançó tradicional catalana, com bé saps, compra tot això de dilluns a divendres i el dissabte ja ha gastat i el diumenge tot s'ho menja. I fins aquí la cançoneta, i el que segueix al poema, invent total! Que has interpretat molt bé!
    Amb total cordialitat

  • A vegades passa[Ofensiu]
    MariaM | 19-10-2022 | Valoració: 10

    No seré pas jo!
    No perdis amic l'esperança.
    Ja veus.
    Una abraçada
    MariaM

  • La realitat... [Ofensiu]
    PERLA DE VELLUT | 14-09-2022

    ... Del teu relat està a punt d'aplegar a la fama, si tens molta perseverança... I si aplegues, ja m'ho diràs, ha, ha, ha.
    D'acord. Gràcies.
    Tinc un relat, que potser t'interesse. Gràcies...
    Cordialment.

  • Si la fama![Ofensiu]
    Prou bé | 12-09-2022

    No és segur, però a vegades algú la troba! Sort!
    Amb total cordialitat

l´Autor

Foto de perfil de unicorn_blanc_del_bosc

unicorn_blanc_del_bosc

23 Relats

104 Comentaris

6437 Lectures

Valoració de l'autor: 9.41

Biografia:
Em presento.

Em dic Unicorn Blanc del Bosc, o Unicorn Blanc. També utilitzo, per raons pràctiques, els pseudònims de Crom el nòrdic, Unicorn Gris i Cuidador d'Ossets, si bé només posaré articles nous en aquest últim pseudònim i en aquest mateix en què ara em veieu (els altres noms d'usuari són de consulta i, en certa manera, d'emmagatzemament d'antics articles). Fora de Relats en Català puc utilitzar altres pseudònims.

Els meus ideals són el catalanisme, la literatura, el món de la fantasia i l'acceptació de les normes socials que defenso, entre d'altres.

El meu nom de Facebook és
"Mark Corbera Mestres" .

El meu nom de Twitter és
"El Dorat"

El meu email és
webmestre2(arr.)gmail(punt)com

El conjunt de les meves webs (és a dir, de les webs administrades, moderades o dirigides per mi) es diu Portal Perenne, també anomenat "el Perenne" i està format, entre d'altres, per Lletra Perenne, també anomenada "la Perenne" .

La meva web d'articles es diu, com hem dit, Lletra Perenne i està a:
http://lletra-perenne.fandom.com/ca .

Actualment disposo de fòrum, el Fòrum Perenne, part de el Perenne, la direcció del qual és:
http://forum-perenne.foroactivo.com/ .

Podeu tenir accés a tots els relats de Lletra Perenne publicats a Relats en Català aquí:
https://lletra-perenne.fandom.com/ca/wiki/Lletra_perenne_Wiki#Continguts_del_Cosmos_Perenne_en_la_web_Relats_en_Catal.C3.A0

Els meus pseudònims a Relats en Català són: Unicorn Blanc del Bosc, Unicorn Gris, Cuidador d'Ossets i Cromelnordic. Observació: m'hagués volgut dir "Unicorn Blanc", però, aparentment no podent fer-ho, em vaig fer dir "Unicorn Blanc del Bosc".

¿Voleu comprar-vos el meu llibre de filosofia "El pacte social"? En cas afirmatiu (en cas negatiu, es respecta l’omissió de decisió) registreu-vos a Bubok, registreu-vos-hi, i aneu a la web següent: https://www.bubok.es/libros/255037/El-Pacte-Social.

Que vagi bé!!!