Poesia de penediment

Un relat de: Jo sóc Jo

Mai no se saciarà el meu penediment
per l'actitud que vaig prendre aquell moment;
ni tampoc l'amargor que en tu es fa present
quan en recordes el meu comportament.

Creu-me: del teu enuig en sóc ben conscient,
l'entenc i per'xò demano compassió.
Ja mai no em romandrà tranquil·la la ment,
però m'alleujaria rebre perdó
car podria pensar, almenys, que aquell moment,
que aquell comportament, no fou tan greu, no.

Llur decisions no van ésser encertades
i molt menys ho fou la meva reacció.
Crido que oblidis adversitats passades.
Et suplico, de tot cor, que el teu dolor
faci lloc a més favorables jornades:
una altra oportunitat, una altra opció!

Comentaris

  • Costa molt demanar perdó[Ofensiu]
    gypsy | 12-07-2006


    a una altra persona que has fet mal.

    Jo crec que demanar-lo amb paraules humil.lia a les dues persones.

    L'estat de culpa quan has provocat dolor a algú, crec que mai desapareix perque el pitjor és, quan és un mateix el que mai no es perdona.
    I s'acaba convivint amb la culpa de ser massa imperfecte.

    Un petó!

    gypsy

  • Penedit ho estàs eh![Ofensiu]
    Orgull_de_classe | 12-07-2006 | Valoració: 10

    No sé si aquest relat va destinat a algú.
    Si fos jo el destí, ja et puc ben prometre que et perdonaria! Molt ben escrit.
    Tot i això, aquest PER'XÒ, diria que no s'escriu així.
    Tampoc soc qui per donar lliçons d'ortografia!
    Un petó ben fort..

    APALINS!