poesia 1

Un relat de: ernestina

perduts eternament
per culpa d´un autobús americà
que es va trencar massa estona

cap dels dos imaginava
el pes cru de no ser-hi
el turment d´enyorar-se

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer