Mr. Wu

Un relat de: ernestina
El senyor Wu sosté la importància que té el fet de formar part d’un projecte engrescador capaç de sacsejar la grisor domèstica del dia a dia, i que encara ho és més poder compartir-lo amb individus de la mateixa generació i tarannà, perquè sempre és més senzill treballar amb gent que entengui les teves inquietuds i anhels.
Ha repetit en diverses ocasions, el senyor Wu, que és increïblement gratificant poder tastar la germanor càlida que creix a mitjanit, en algun indret amic, al voltant d’una taula rodona plena de cerveses buides i a mig beure, mentre una bona colla d’ulls s’il•luminen com casinos, seduïts per la il•lusió i la joie de vivre desbordant que només pot conèixer qui ha estat jove de debò.
Afegeix, gratant-se l’aixella esquerra, que només pot observar avantatges en l’acció d’allitar-se amb més d’una femella i/o mascle a la vegada, que un exercici d’aquestes característiques eleva l’esperit, la companyonia, i la pau espiritual a nivells pràcticament tibetans.
Abans de marxar ha deixat anar un rotet, i gairebé xiuxiuejant ha conclòs que un home tendre ha de ser un foc immens, i que el més important de tot és saber apagar-lo a temps.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer