Poema

Un relat de: ernestina

els gossos
cansats d´esperar
molls i tremolant a la porta de casa
quan tothom dorm
morts de nervis i de por
sense entendre què ha passat
ensumant i preguntant
on som per sempre

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer