Poema retrobat

Un relat de: antoni masramon

Poesia retrobada

No tots els amors són possibles ni tots els dies eterns
en el cor de l'horitzó, quan neix omple de sang la freda nit
i el meu cor vivia en la mesura que tu m'abraçaves.
No totes les nits són fredes ni tota emoció finita
en la enjogassada foscor, en un món per descobrir
la meva ment era real quan tu m'estimaves.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer