poema 5

Un relat de: ernestina

qui ha recollit les cares
les bromes les dones que no van ser
qui ha recollit aquelles quatre coses
allò que li vas dir un dia
ofegat de riure enmig d´un diluvi
qui assumeix el temps vessat
el poc que queda
el molt que es plora
qui defensa els punys tancats
la llàgrima sense testimonis

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer