poema 4

Un relat de: ernestina

trinxa un tros de xocolata
vigila el nar dels cucs
s´embruta la roba plàcidament

però els ais i els eps
i els dilluns que l´espanten
com els ulls d´un tauró

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer