poema 3

Un relat de: ernestina

en queda un sac de contes
i un semblant que es fa estrany massa ràpid
que es recorda a vegades
a vegades un plor mut
després mirem el cel
com els homes antics
despullats de raons i de números
encongits i vençuts
a l´endemà seguirem treballant
perquè res s´atura mai

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer