Petits moments

Un relat de: TITÀNIA

Quant a la vida t'acompanya la sensació de buit i frustració per no haver aconseguit res del que volies i haver perdut el poc que tenies, quant la tristor predomina i et preguntes si val la pena seguir-ho intentant, et sorprenent alguns moments com una trucada inesperada, la complicitat d'alguna que t'entén, una papallona, una conversa virtual, una festa en la qual hi has arribat de rebot, però que tothom et rep amb els braços oberts, la conversa amb una amiga, algú que t'escolta, una trobada casual, recuperar antigues aficions...i te n'adones que per una estona has aconseguit somriure i oblidar, i com em va dir una vegada una amiga, a la vida el que compten són els petits moments viscuts (que serviran de refugi per viure'n la resta).

Comentaris

  • Que no passin de llarg[Ofensiu]
    Nubada | 16-07-2007

    Els petits moments sempre hi són. S'han de saber trobar i gaudir-los.
    Passa que quan ens ennuvolem deixem que ens passin de llarg davant dels nassos...

l´Autor

Foto de perfil de TITÀNIA

TITÀNIA

112 Relats

149 Comentaris

82368 Lectures

Valoració de l'autor: 9.46

Biografia:
"Tots tenim un artista dins nostre, només hem de trobar la manera de deixar-lo sortir"

Sóc de la fornada del 73, Historiadora de l'Art i escriptora ocasional. Apassionada per la cultura en totes les seves expressions: l'art, la literatura, el cinema, el teatre.

Pseudònim: la Titània, personatge mitològic del "Somni d'una nit d'estiu" de W. Shakespeare, és la reina de les fades del bosc. Ambiciosa, enamoradissa i una mica llunàtica, li agrada estimar i que l'estimin.

Em podeu escriure a: eginec@gmail.com

I visitar el meu bloc: http://lembruix.blogspot.com

Ens llegim!