Persones

Un relat de: su

Som una caixa de sorpreses? O bé un trencaclosques inacavable, on sempre hi falta alguna peça? Ens reflexem al mirall, i contemplem un cos, amb tots els seus complements. Som una carcassa i l'interior ho complementa? O som un interior i la carcassa ens complementa?

No em triat ser tal com som, ni ser humans. D'on venim, on anem, qui som i qui serem ? Hem triat créixer ? No em pogut triar res, som fruit d'un altre fruit, d'un camí que és comença i també s'acava. Som com un univers ple d'estrelles minúscules, on cada estrella pot representar un sentiment. Podem sentir, però cadascú té una manera personal de fer-ho. Funcionem amb corda? Quan la corda es va afluixant, s'ens acaba el temps, som insignificants davant el món, no podem controlar ni el nostre propi cor. Potser tenim un rellotge a dins , omplert de petits instants. Quan els esgotem , el rellotge s'atura, i ja no torna a funcionar. Hi ha persones que no es donen compte del que es viure fins que sel's hi acaven els instants, d'altres que desde el primer moment només pensen en viure realment com desitjen. Qui som? Potser només sabem realment qui es un mateix, tot el que du a dintre i tot el que es pot fer valer. Cadascú a mida que passa el temps, s'acostuma a anar descobrint, i aprenent del que té al voltant; i a partir d'aquí a buscar un objectiu. Ens podem assemblar en l'aspecte físic, encara que cadascú té trets únics en la seva persona, l'interior de cadascú, el vas formant a mida que camines.


Comentaris

  • PERSONES[Ofensiu]
    EULALIA MOLINS ARAGALL | 22-09-2008 | Valoració: 9

    Som molt diferents, fins hi tot els bessons ho son, no crec que mai acabem de descubrir qui som on anem i on acabarem... La vida es una incognita! Perquè hi ha gent feliç? Perquè ni ha tanta d'infeliç? Perquè uns moren joves i els altres ho fan entrats els 100 anys? Un bon misteri les persones...!

l´Autor

su

9 Relats

12 Comentaris

9415 Lectures

Valoració de l'autor: 9.13