Per la nostra musa, la POESIA. Felicitats en el teu dia!

Un relat de: Nefertitis

Hi ha un lloc on sovint em perdo, un espai diàfan on deixo volar estels, crido, ploro, m'hi amago, em conec una mica més. ESCRIC.
Un petit racó de món on puc ser jo i de manera, més o menys complexa, expressar tot allò que es forja dins meu, des d'aquell petit somriure fins aquelles llàgrimes irades que sovint atresoro. SENTIMENTS.
Hi ha un lloc que m'embriaga de la seva màgia, que em deixa jugar amb les paraules, amb el ritme... I aquest lloc, tan meu, tan teu, tan de tothom... Existeix i és diu POESIA.

Comentaris

  • Em plau comentar-te[Ofensiu]
    llamp! | 23-03-2010 | Valoració: 10


    I dir-te que el teu poema o prosa poètica és breu, però al mateix temps carregada de sentiment i compromesa.

    Diumenge passat era el dia mundial de la poesia, gràcies a gent com tu, la poesia és, es fa o s'entén. Gràcies un cop més.

    llamp!

l´Autor

Foto de perfil de Nefertitis

Nefertitis

105 Relats

126 Comentaris

87406 Lectures

Valoració de l'autor: 9.84

Biografia:
Nascuda en un vell paratge de muntanyes he buscat afligida un món on cercar la calma, la llibertat... Però en el fons, sempre he estat una persona híbrida, distinta a tot i a tothom. I davant d'aquesta nostàlgia, únicament he vessat llàgrimes amargues i m'he autoavdicat una condemna per ésser invisible davant d'un món perfecte, per la meva manera de concebre aquest. Però he perdut milers de trens, he viatjat al més enllà; però algú m'ha donat una embranzida... No sé qui sóc, on vaig... Únicament escric, perquè és en la poesia, en cada mot on puc ser tot allò que sempre he anhelat. L'únic port que aporta calma al meu cor.