Pensar-te una i mil vegades

Un relat de: Nefertitis
Miro la finestra, el carrer amb la seva gent. La ciutat sembla més viva que mai. Els cotxes adopten velocitats imprudents, les mares arrosseguen els fills de la mà com qui empeny el carret de la compra... Quin món! I jo mentre, em distrec amb aquests detalls per aconseguir no pensar-te. Restar, ni que sigui per unes hores, uns minuts, tranquil•la, serena, calmada... Però, com explicar-te que aquest petit esforç sembla per a mi un impossible? Com explicar-te que cada dos minuts desvio la meva mirada al mòbil per a comprovar si per casualitat em sorprens amb un missatge o una trucada? Dins meu, foc ardent; tot crema. Tinc l’estómac regirat i amb totes les meves forces intento empassar aquelles llàgrimes que amb insistència em demanen regalimar davall la meva galta. “Sigues forta, espera!”, em repeteixo una i cent vegades, però res és suficient per desviar la meva ment en un altre lloc, a un espai distint on només existeixes tu. Arreu on fixo els meus ulls sóc capaç de visualitzar-hi la teva mirada penetrant, sí, aquelles ninetes marrons com s’amplien al trobar-se amb les meves, les mateixes que em fan perdre el Nord i qualsevol dels punts cardinals. Les teves mans suaus, la unió d’aquestes amb les meves... I així, una i altre vegada et penso, t’imagino als meus braços... I no hi ets.

Tic-tac, les hores passen i tu encara esperes. Quan aprendràs que abans que a ningú has d’estimar-te a tu mateixa? Només així aprendràs que pots brillar sola, amb més o menys força, però pots fer-ho. I sobretot, res ni ningú pot provocar-te aquest desgast mental amb el qual et castigues les gairebé vint-i-quatre hores del dia. No ho oblidis.

Comentaris

  • Gràcies Nefertitis!![Ofensiu]
    free sound | 16-02-2011 | Valoració: 10

    Tot crema i tot encén...potser és el que ens uneix en aquest món!!
    Gràcies pels teus mots.
    Una abraçada de bona nit.

  • El carrer com un mirall[Ofensiu]
    Aleix de Ferrater | 16-02-2011 | Valoració: 10

    Acabo de llegir el teu gran i sincer relat i t'haig de dir que m'ha agradat molt. I ho dic per la sinceritat que desprèn, per la força que utilitzes i pel final tan clar i tan veritable . Si no ens estimem a nosaltres mateixos, tururut! Però vaja, la situació de desesperació que has narrat és bestial, és realment així. Tots els que hem viscut mals moments de desamor, de mort inesperada o altres morts personals sabem del que parles i ens fas sentir molt identificats amb el teu relat. Et felicito i et seguiré llegint. Una abraçada.
    Aleix

l´Autor

Foto de perfil de Nefertitis

Nefertitis

105 Relats

126 Comentaris

86688 Lectures

Valoració de l'autor: 9.84

Biografia:
Nascuda en un vell paratge de muntanyes he buscat afligida un món on cercar la calma, la llibertat... Però en el fons, sempre he estat una persona híbrida, distinta a tot i a tothom. I davant d'aquesta nostàlgia, únicament he vessat llàgrimes amargues i m'he autoavdicat una condemna per ésser invisible davant d'un món perfecte, per la meva manera de concebre aquest. Però he perdut milers de trens, he viatjat al més enllà; però algú m'ha donat una embranzida... No sé qui sóc, on vaig... Únicament escric, perquè és en la poesia, en cada mot on puc ser tot allò que sempre he anhelat. L'únic port que aporta calma al meu cor.