Pensaments en un dia plujós...

Un relat de: Aina_R

Avui és un dia trist. Plou. Res em treu d'un estat de gairebé allunyament de la realitat. Penso en tu, no hi ets. Em sorprenc a mi mateixa sentint-te imaginàriament a prop, tocant-me, palpant-me, recorrent aquesta anatomia que comences a conèixer tan bé, i que et vull deixar descobrir. Amb el pensament et sento, i puc sentir el teu alè damunt del meu clatell, fent-me estremir tota jo, fins a la punta del dit del peu, tal com tu saps i tens après com fer-ho quan em vols descol·locar i tornar-me dòcil i calmada.
M'he ficat a la dutxa, l'aigua em davallava, i tenia la sensació que eren les teves mans càlides i suaus, que es fonien en la llarga lletania de fer-me teva. I he tancat els ulls i he deixat que tot el meu cos gaudís d'aquesta sensació, amagant-li la realitat: que no hi ets.
Em veig els pits nus al mirall, t'hi deixaria perdre, recolzar-hi el cap, escoltar-me el cor, acariciar-los amb calma, amb tot el temps del món. Tota jo teva, em ve de gust, la idea m'agrada, m'entusiasma, però tenim paciència, no hi ha cap pressa. Allargar l'espera del moment precís, màgic, ideal, és una dolça agonia que em fa estremir, em remou el pensament i em sento la calidesa a les entranyes associada al teu record, aquell pessigolleig d'imaginar-me les teves mans, el somriure pensant en els teus llavis, el calfred de pensar-te prop meu.
Resguardada rere els meus silencis, esbosso lleus somriures mentre em recorres a poc a poquet, m'encanta, però no t'ho dic. I em mires tot sovint i em preguntes per què et miro com et miro, i no responc res concret, potser només et beso, i et permeto seguir jugant amb el meu cos, i em quedo arraulida a la teva falda somrient i complaguda de tenir-te tan a prop meu, tan càlid i tendre, tan dolç i tranquil.
Podria perdre'm en els teus ulls de maragda sense tenir cap mena de recança per sortir-ne, en aquells moments, podria morir sense ni tan sols adonar-me'n, i no tindria mai pressa.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de Aina_R

Aina_R

28 Relats

77 Comentaris

36277 Lectures

Valoració de l'autor: 9.72

Biografia:
Mai he acabat de saber quines coses són importants a destacar en la biografia d'un mateix...
El 2008 es publica Dotze pessics de vida sota el pseudònim d'Aina Roig, és en aquest moment que neix Aina_R i que començo a publicar alguns dels meus textos i poemes a relatsencatala.cat
El 2015 perdo una mica la vergonya i es publica Swing Club, Deixa't endur per la música fent servir el meu nom Anna Masnou. www.resalt.cat/swingclub
El 2021 surt una guia de l'Ansietat al Benestar (en català i castellà) i un conte Adéu, Avi (en català, castellà i anglès)
Vaig néixer en un poblet envoltat de boira, fa ja un bon grapat d'anys
A P-4 (com a tothom, suposo) em van ensenyar com ajuntar les lletres per fer paraules, i les paraules per fer frases, des d'aleshores, escriure es va convertir en una activitat tant natural com respirar.
Encantada de poder publicar aquí i de poder llegir també als autors meravellosos que hi ha.
Una abraçada :)