PECADORA

Un relat de: Materile

PECADORA
Ara que s’havia acabat de dutxar, contemplava el seu cos sense cap mena de pudor. El repassava i se sentia satisfeta de les seves formes, de la seva pell fina i tersa. Encara era molt jove i en podria gaudir uns anys més, perquè ja en gaudia només de pensar que avui veuria l’Àlex; però l’estimava o només era la satisfacció que li inspirava el seu cos?, saber-se desitjada...

Recordava la vegada que la seva mare la va enxampar davant del mirall, com ara, i li va dir que el que ella sentia era lúxuria, sí: li agradava mirar-se despullada i tocar-se... tota. Va preguntar-li per què li havia dit allò. Ella sabia que no podia ser bo, si hagués estat bo, la seva mare no hauria fet servir aquell to. Aquella setmana va anar a confessar-se, només tenia 12 anys i no havia perdut la innocència que li conferia la seva edat: “Ave Maria puríssima...”; aquesta va ser la invitació a la seva confesió. Encara recordava la veu del capellà quan la va renyar severament i li va dir que eren pensaments pecaminosos i que era a temps de rectificar per no caure en un greu pecat que la duria a l’infern.

A partir d’aquell dia ja no va poder dormir. S’imaginava el capellà despullat i ella intentant seduir-lo, se l’imaginava tocant-lo i sent tocada; i sense saber-ho, el plaer que sentia es va anar apoderant d’ella fins a dominar-la completament. No se sentia culpable, tot i que recordava les paraules de la seva mare. Un dia que va anar a confessar-se, en plena confessió, es va deixar caure a terra amb un “ai!”. El capellà va sortir del confessionari espantat i va intentar reanimar-la: la va sacsejar i tocar amb copets a les galtes perquè tornés en si, i va ser quan ella se li va tirar al coll i li va fer un petó. Un petó que sempre més tingué clavat al cor com un punyal.

Quan els pares van saber la seva “trapelleria” decidiren anar-se’n del poble i oblidar allò que no es podia esborrar.


Materile


Concurs ARC de Microrelats ARC A LA RÀDIO 2012-2013 "PECATS CAPITALS (7+1)" Aquest mes d'octubre toca LUXÚRIA

Comentaris

  • Bon relat[Ofensiu]
    Naiade | 06-11-2012 | Valoració: 10

    Una bona critica de la repressió que hi havia en un passat no tan llunya.
    Sembla estrany que podessin atacar i traumatitzar de per vida una cosa tan natural.
    Una abraçada

  • La força de l'interior[Ofensiu]
    Aleix de Ferrater | 18-10-2012 | Valoració: 10

    M'imagino la noia amb una força interior molt desenvolupada, amb la sang a les venes pròpia dels dotze anys, amb totes les hormones dansant un vals, vivint unaèpoca passada on el pensament ja era pecat. M'has fet riure i pensar a la vegada. M'alegra llegir-te de nou. Una forta abraçada.

    Aleix

  • bon relat maria teresa...[Ofensiu]
    joandemataro | 18-10-2012 | Valoració: 10

    doncs parla de la " mala educació" d'aquelles èpoques en què es parlava del pecat, quan es reprimien els instints amb la por, quan s'aprofitaven de la ignorància de les persones

    un bon document
    abraçades !!!
    joan

Valoració mitja: 10