Pateixo

Un relat de: markitus

Pateixo quan no et veig, pateixo quan espero la teva trucada, pateixo si no em respons.
Vaig acceptar les teves regles de joc, però pateixo. Si no ho hagués acceptat també patiria. Vaig dir que si per estar amb tu, perquè no pateixo quan veig el teu somriure, quan sento la teva olor, quan ens agafem de la mà, quan em beses, quan parlem, quan passegem, quan m'expliques els teus somnis, quan confies amb mi, quan m'escoltes, quan sembla que desperto algun sentiment en tu..
Amb el primer petó vaig ser feliç, però ara pateixo quan no ho podem repetir sovint. Pateixo perquè els meus sentiments cap a tu són més forts que els teus vers a mi. Pateixo perquè algun dia s'acabarà una història que encara no ha començat i tot aquest patiment no haurà servit de res. També pateixo perquè pateixo massa, però no hi puc fer res, per a què tant patiment?

Comentaris

  • patir [Ofensiu]
    xelofont | 23-05-2007 | Valoració: 10

    benvingut als relats,he llegit els tres, depres et dire quin m'ha agradat més, però vaja t'he votat aquest amb un 10 perquè jo també pateixo pel mateix, i crec que tots, encara que ja saps que donar consells és molt fàcil, millor no patir, o sigui no pateixis, jo seguiré patint.

l´Autor

Foto de perfil de markitus

markitus

34 Relats

19 Comentaris

29624 Lectures

Valoració de l'autor: 9.80

Biografia:
La veritat és que mai havia pensat en publicar les meves reflexions, ho vaig començar a fer en un blog. M'agrada escriure, tot i que sé que amb limitacions, però m'ajuda a millorar.