Passió inesborrable (Infidelitat)

Un relat de: marga

Passió inesborrable

El tros de món on visc és un prat verd ple de flors de tots colors i tamanys, des de la petita ,humil i olorosa violeta al orgullós Kikirikí (rosella) de pètals d'un vermell provocatiu i pistils d'un negre eròtic. En mig d'aquest verger viu ocult un card espinós que burxa i fa mal.
Joan, el meu marit, és el jardiner que amb delicadesa escampa les llavors de les més variades espècies ,cuida les plantes i treu les males herbes, més no pot mai arrencar el card ignora on és.
Casada ja ,en un viatge de treball vaig conèixer un noi que em seduí bojament i durant uns anys varem viure un secret i apassionat amor. Desprès un dia en la estació de la vida les agulles van separar les vies i ens allunyaren per sempre Aquest home va deixar en mi tal empremta que no el podré oblidar mai.
Aquelles sensacions perduren i perduraran per sempre a dins meu.
En les nits d'amor marital soc de cos i ànima infidel. Mai és en Joan qui m'estima i aquí estimo jo sinó el noi d'ulls d'un negre profund i mirada penetrant, de cos atlètic,somriure excitant ,de llavis de préssec de vinya i llengua de carícia suau .Ell és el meu etern amant.
M'estimes?,pregunta el marit amb insistència i jo menteixo en la resposta.
El jardiner intueix que hi ha quelcom entremig de nosaltres, s'alarma i busca inútilment la espinosa planta.
Card?.Sí, un card per en Joan per mi un olorós i tou coixí de flors de trèvol silvestre.
Res me farà canviar, sé que seré infidel fins a morir.



Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer