Pacte amb Jesús

Un relat de: jacobè

En aquell maleït instant els teus ulls van veure la dama fal·laç guarnida de blanc. La mentidera et va fer creure que el teu darrer somni era delit. La beneita et va fer ignorar la teva valentia per perseguir l'infinit, la teva tenacitat per reflectir un gràcil futur femení en el mirall de cada matí.
Olga, si en aquell moment hagués pogut escalfar-te les mans, pregant-te "Palabras para Julia" en silenci major!

Bellesa cansada de sobreviure en el record: finalment el teu ventre turmentat s'ha aliat amb Jesús. Filla de la nit, reposa i encén una espelma quan ens vegis enfosquir.

Sí, el poeta tenia raó: "que la vida iba en serio uno lo empieza a comprender más tarde". Mai massa tard per tornar-la a fer riure i jugar. Però avui, quan hem arribat al parc, el cel plorava.

Ho sé, no et vaig conèixer i em deies que la teva obra era ficció. Però avui em conforta saber que, recordant les ànimes, se les fa renéixer. Mai no s'acaba de morir del tot: bategues en el cor de cada persona que et va escoltar, els seus iris retenen la llum rogenca que els has llegat. Marla, recitarem les teves lletres.

Adéu i torna volant al niu de Lilith.


Comentaris

  • No l'he entès molt...[Ofensiu]
    Unicorn Gris | 18-09-2007

    L'he llegit, i francament no estic molt segur d'haver entès el relat. Crec que es donen algunes coses per sobreenteses, i això resta interès o comprensió, almenys per a mi.

    Prefereixo abstenir-me de posar nota. Salut!!

  • "missatge" al comentari anterior[Ofensiu]
    jacobè | 18-09-2007

    Hola Blai,
    Sento que el meu relat no t'hagi transmès res, però agraeixo la teva sinceritat. Vaig sentir la necessitat de parlar amb la nostra companya de RC quan em vaig assabentar de la seva mort. Recordant els seus comentaris, relats i poemes, barrejats amb els meus sentiments per la tragèdia, en va sorgir una pluja de mots i idees. Per tal de fer-los entenedors i en la mesura del possible "literaris" els vaig formalitzar en metàfores (modestament: poesia).
    Ella entendrà el meu missatge, però tu en crearàs un altre.

    Vaig a llegir-te!

  • Molt negre![Ofensiu]
    blaiv74 | 18-09-2007

    Em sap greu, però no l'entenc. Quin és realment el missatge?

  • preciòs[Ofensiu]
    ANEROL | 18-09-2007 | Valoració: 10

    ....