Crepuscle vertical

Un relat de: jacobè

Sons afònics i cansats es desplomen amb l'ocàs.
S'apressa a abraçar els llençols abans no surtin els somnis de la dama làctica. L'espectre de setí foragita les fantasies lunars que es fan estimar. La remor, atrapada en la pausa del dia i de la nit, inquieta l'entreson, que suat de tristesa no sent la non-non.
Busca la nit serena al cementiri dels pensaments i s'adorm en els llimbs dels infants: cambres rosades on rèquiems en silenci etern s'escolen per bressols de vímet sense estrenar.
Les notes d'un piano amb sordina es precipiten pels ulls de cartró que es desfan amb la pluja. Descomposta, s'adorm.

Comentaris

  • Moltes felicitats!![Ofensiu]
    bocidecel | 11-01-2009 | Valoració: 10

    I moltes gràcies per ser-hi, pel regal de les teves paraules escrites!. Una abraçada.

    FELIÇ 5è ANIVERSARI d'RC,
    relataire!!!


    5 aniversari RC



    Si avui és diumenge 11 del 2009, avui és el cinquè aniversari d'RC. Passa pel fòrum i descobreix com pots "enganxar" en un dia com aquest Recorda: NOMÉS AVUI! T'ho perdràs?

  • En silenci[Ofensiu]
    deòmises | 24-12-2008

    T'hellegit en silenci, ara mateix no recordo si he comentat algun relat teu però tots em semblen ja familiars. Això ho faig sovint, entrar de puntetes als espais dels altres, sense deixar-hi petges. Ho sé, així no rebo comentaris... Però de vegades no sé què dir d'allò que he llegit: què afegir-hi, em refereixo.

    Ara, però, també és un d'aquells moments en què, un cop acabada la lectura, no tinc paraules per aquestes imatges tan ben trobades, per aquest sentiment de soledat que m'has deixat.

    Malgrat tot, he de correspondre't amb un comentari perquè sóc el destinatari de la teva nadala. No t'ho prenguis com una cosa dolenta, aquest comentari no és una càrrega. Ans al contrari, m'afalaga fer-te'l, dir-te que més d'un cop em fas pensar amb els teus nanos o amb les teves imatges. I, ja que hi sóc, doncs em trec la mandra comentarista i et dic tot allò que no sé dir-te tan sovint.

    Gràcies pels teus 64 relats i gràcies per la teva nadala (si llegissis la meva, riuries [més que una nadala semblaven paraules per sortir del pas jajaja]) i...

    BON NADAL!


    d.