Osset de pelutx (1). "Miranda plora"

Un relat de: Unicorn Gris

Arriba a la porta i truca. Li obre el Joan, que ara estava en casa sol. La veu plorar i l'abraça.

- Un altre cop l'Armando, oi?

- Sí, Joan. Ja no puc més. No et puc ni explicar el que m'ha dit davant un cosí meu que havia vingut a visitar-me. A més, no té ni vista: jo estic farta d'ell, però es pensa que m'empasso la seva forma de ser i encara que el trobo sexy. Quins collons!

- Ja et dic que trenquis amb ell.

- No puc, Joan! - La Miranda el mira amb pena. - Quan estava en el seu llit de mort, li vaig prometre a la meva àvia que mai, mai, en la mesura del possible, estaria sense nuvi. Quan vaig fer la promesa encara no savia com era l'Armando, em pensava que tot era diferent. Ara l'àvia ha mort. Mira, l'àvia me l'estimava molt, i ho tinc que complir. Si trenco amb l'Armando trenco la promesa.

- Segur que la teva àvia ho entendria. Bé, va ser la seva última voluntat, però trencaràs amb l'Armando i aviat en trobaràs un altre.

- No. A més, aquesta promesa la vaig jurar perquè, tu ja em coneixes, jo detesto la vida de la solteria. No sóc gaire una dona moderna, sóc més aviat clàssica, vull un matrimoni, vull ser fidel a un marit, tenint una feina pròpia i siguent independent però vull estimar apassionadament a algú.

- A veure, i em vols dir que et quedaràs amb l'Armando en nom d'aquesta promesa.

- No... Bé, des d'avui, estic pensant en si algú voldria sortir amb mi... però... però qui ho farà?

- Jo no puc fer-ho, Miranda. Ja ho saps: estic casat i estimo molt la meva dona. Jo estic segur que tu seràs una bona dona per a qui et trobis, com hauries pogut ser una bona dona per a mi si s'haguessin donat altres circumstàncies.

- Ho entenc, i t'ho respecto. Però què puc fer?

(Continuarà...).

Comentaris

  • només una cosa...[Ofensiu]
    AnNna | 17-04-2005

    "pelutx" és "peluix".

  • Sortirà la 2na part, garantit, garantit...[Ofensiu]
    Unicorn Gris | 24-02-2005

    Tranquilitat! Sortirà la 2na part. De fet, ja tinc pensada bona part del conte, que no serà molt llarg. Ja en tinc a un amb els dents llargs... Tranquils i espereu! Com que m'agrada la audiència, donaré prioritat en acabar el conte...

l´Autor

Foto de perfil de Unicorn Gris

Unicorn Gris

143 Relats

321 Comentaris

160916 Lectures

Valoració de l'autor: 8.96

Biografia:
Em presento.

Em dic Unicorn Blanc del Bosc, o Unicorn Blanc. També utilitzo, per raons pràctiques, els pseudònims de Crom el nòrdic, Unicorn Gris i Cuidador d'Ossets, si bé només posaré articles nous en aquest últim pseudònim i en aquest mateix en què ara em veieu (els altres noms d'usuari són de consulta i, en certa manera, d'emmagatzemament d'antics articles).

Els meus ideals són el catalanisme, la literatura, el món de la fantasia i l'acceptació de les normes socials que defenso, entre d'altres.

El meu nom de Facebook és
"Mark Corbera Mestres" .

El meu nom de Twitter és
"El Dorat"

El meu email és
webmestre2(arr.)gmail(punt)com

El conjunt de les meves webs (és a dir, de les webs administrades, moderades o dirigides per mi) es diu Portal Perenne, també anomenat "el Perenne" i està format, entre d'altres, per Lletra Perenne, també anomenada "la Perenne" .

La meva web d'articles es diu, com hem dit, Lletra Perenne i està a:
http://lletra-perenne.fandom.com/ca .

Actualment disposo de fòrum, el Fòrum Perenne, part de el Perenne, la direcció del qual és:
http://forum-perenne.foroactivo.com/ .

Podeu tenir accés a tots els relats de Lletra Perenne publicats a Relats en Català aquí:
https://lletra-perenne.fandom.com/ca/wiki/Lletra_perenne_Wiki#Continguts_del_Cosmos_Perenne_en_la_web_Relats_en_Catal.C3.A0

Els meus pseudònims a Relats en Català són: Unicorn Blanc del Bosc, Unicorn Gris, Cuidador d'Ossets i Cromelnordic. Observació: m'hagués volgut dir "Unicorn Blanc", però no podent fer-ho, em vaig fer dir "Unicorn Blanc del Bosc".

Que vagi bé!!!