Osset de Peluix (15): El Petó tràgic.

Un relat de: Unicorn Gris

La Miranda mira l'Eric amb impaciència.

- Veuràs Èric, ja saps... les noies, quan estan contentes amb el noi que han sortit amb un noi i estan contentes... el besen... - Posa els seus braços darrera del coll d'ell i l'abraça. -Va, preciós, fes-me un petó...

- Miranda, mmm... - Li treu suaument els braços del coll. - No sé, em penso que la situació ja va massa lluny.

- M'has promès ser un nuvi normal durant una setmana. Relaxa't i passa-t'ho bé. La vida és curta. Jo només vull ser feliç.

- Miranda escolta... jo de tu... només besaria a un noi al que estimessis, que estiguessis segura que va a ser l'home de la teva vida, que poguessis vencer-li la timidesa.

La Miranda somriu i diu:

- D'acord, això faré.

L'Èric s'extranya.

- Com dius?

La Miranda aleshores, poc a poc però amb fermesa, va i besa a l'Èric. Al notar el tacte dolç i humitejat dels llavis de Miranda contra els seus, a l'Èric li bull la sang, i nota una sensació de desig intensa. La noieta allarga el petó durant gairebé un minut. Després, es notava com la Miranda estava tant alterada pel petó llarg com el mateix Èric.

- Èric, carinyo... jo... Tu ets aquest home en el que confio, tant de bo fossis tu l'home de la meva vida... En fi, en la primera cita no vull pressionar-te… Un altre dia ja ens ho montarem al llit. Descansa, demà et truco. Que dormis bé.

L'Èric observa la seva nova amiga com obre la porta del seu pis amb la clau i es queda palplantat durant uns segons. Arriba a casa. El Joan està dormint. De totes formes, segur que aviat la Miranda informarà al Joan i d'altres amics de la seva trobada amb ell. A desgana pel cansanci, Èric es posa el pijama i llegeix una mica abans d'anar a dormir.

L'endemà sona el despertador. Es divendres, preludi de cap de setmana. El Joan truca a la porta. L'Èric li diu que passi.

- Què, figura? Com va anar amb la Miranda? Us vau divertir? Vau fer manetes? Conta, noi! Amb lo poc que surts...

- Doncs... bé, ella és preciosa i em cau bé. - Li fa un resum dels fets de la cita.

- Molt bé, home. I t'has repensat si et declararàs a la Miranda aviat?

És evident que la pregunta desagrada a l'Èric.

- Jo... No sé... Bé... Això el temps ho dirà.

- Et veig una mica desagradat. Que va passar alguna cosa dolenta?

- No, no. Què va! Va ser perfecte. Tot encantador. I ella estava...

- Però tu no et sents satisfet... no sé, et veig malament.

- No, no, res... Em trobo malament, he dormit incòmode.

Però el Joan ja notava com la insatisfacció de l'Èric tenia a veure amb algun problema moral, d'identitats. Però pensà que amb el temps se li calmaria. S'arreglen ambdós i van a la feina.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de Unicorn Gris

Unicorn Gris

143 Relats

321 Comentaris

160937 Lectures

Valoració de l'autor: 8.96

Biografia:
Em presento.

Em dic Unicorn Blanc del Bosc, o Unicorn Blanc. També utilitzo, per raons pràctiques, els pseudònims de Crom el nòrdic, Unicorn Gris i Cuidador d'Ossets, si bé només posaré articles nous en aquest últim pseudònim i en aquest mateix en què ara em veieu (els altres noms d'usuari són de consulta i, en certa manera, d'emmagatzemament d'antics articles).

Els meus ideals són el catalanisme, la literatura, el món de la fantasia i l'acceptació de les normes socials que defenso, entre d'altres.

El meu nom de Facebook és
"Mark Corbera Mestres" .

El meu nom de Twitter és
"El Dorat"

El meu email és
webmestre2(arr.)gmail(punt)com

El conjunt de les meves webs (és a dir, de les webs administrades, moderades o dirigides per mi) es diu Portal Perenne, també anomenat "el Perenne" i està format, entre d'altres, per Lletra Perenne, també anomenada "la Perenne" .

La meva web d'articles es diu, com hem dit, Lletra Perenne i està a:
http://lletra-perenne.fandom.com/ca .

Actualment disposo de fòrum, el Fòrum Perenne, part de el Perenne, la direcció del qual és:
http://forum-perenne.foroactivo.com/ .

Podeu tenir accés a tots els relats de Lletra Perenne publicats a Relats en Català aquí:
https://lletra-perenne.fandom.com/ca/wiki/Lletra_perenne_Wiki#Continguts_del_Cosmos_Perenne_en_la_web_Relats_en_Catal.C3.A0

Els meus pseudònims a Relats en Català són: Unicorn Blanc del Bosc, Unicorn Gris, Cuidador d'Ossets i Cromelnordic. Observació: m'hagués volgut dir "Unicorn Blanc", però no podent fer-ho, em vaig fer dir "Unicorn Blanc del Bosc".

Que vagi bé!!!