On em porti el cor

Un relat de: aNneta28

Sovint em diuen que vagi on em porti el cor. A mi ara mateix el cor em porta a Calafell. El poble on he estat feliç fa pocs dies. Al poble on tu i jo hem viscut tants moments especials. Al poble on em vas ajudar a oblidar. Però no hi puc anar.

A mi ara mateix el cor em porta a la platja on he estat feliç fa pocs dies. A la platja on tu i jo jugàvem animats. A la platja on em vas abraçar. A la platja on em vas ajudar a oblidar. Però no hi puc anar.

A mi ara mateix el cor em porta a la casa on he estat feliç fa pocs dies. A la casa on tu i jo xerràvem animats. A la casa on fèiem la migdiada junts. A la casa on em vas ajudar a oblidar. Però no hi puc anar.

A mi ara mateix el cor em porta a tu. Perquè tu m'has fet feliç fa pocs dies. Perquè amb tu podia jugar i xerrar animadament. Abraçar-te. Fer la migdiada amb tu. Perquè tu em vas ajudar a oblidar. Però no puc venir amb tu. Tu ets allà. Jo sóc aquí. L'únic que puc fer és recordar-te amb un somriure. Per tant, et recordaré amb un somriure.


Comentaris

  • a mi també...[Ofensiu]
    Laura1985 | 07-08-2006

    A mi m'està passant el mateix...ell a una platja i jo aquí, a ciutat...moments viscuts que ara només poden ser recordats...
    l'enyorança m'està omplint els dies d'estiu...i intent no oblidar-me del seu somriure!

    Força per tirar envant...!!

    Besades i salut!

  • Molts cops...[Ofensiu]
    PAULA_93 | 07-08-2006

    Molts cops volem anar on no podem. Volem veure a persones que estan lluny. Ens ho passem bé, estimem i ens ajuden les persones que menys podem veure...
    Però malgrat això quan parles amb elles o les recordes un somriure se't dibuixa a la cara...

    Preciós relat.
    M'he sentit tants cops així...

    Petons! ens veiem en un altre relat!

    P@UL@