Odet, vampiressa i princesa de la nit. (VI)

Un relat de: mistika

6ª part:

Just davan seu veié una ombra. L'ombra d'un home. Després va sentir la veu d'una dona.
- Odet acostat no et passarà res.
- Melina ets tu?
- Sí, vina.
Per fí sabia quelcom de Melina, aquella que un dia la va salvar d'una mort agonitzant.
S'acostà i....
- Eros, sou vos?- Odet va anar correns, completament nua, als seus braços. Darrera seu escoltà una altra veu, aquesta molt més feble, d'un home. Era la de Sigfrit.
- Odet...es-ti-ma-da.... no hi vvvagis, et vol fer...mal. Creu-me. T'estimo- Aquest queia al terra mort. Acabava de dir les seves ultimes paraules, tacades de sang. Va utilitzar el seu ultim alè dien-li el t'estimo més sincer que li havien dit mai.
Ella va notar com se li trencava el cor en mil trocets, però aquesta vegada no pensava plorar. Es girà amb ràbia i mirà a Melina i a Eros. Aquest ultim era tan bell com sempre tot i que se'l veia envellit.
- Que li heu fet? L'heu mort vosaltres!
- Odet tranquil.la- Digué Melina- tot té una explicació.
- Exacte amor meu- Digué Eros- Per cert estàs més bella que mai. No mextranya que aquest bastard no s'hi poguès ressistir.
- Calleu! Els vostres mots són verí, parell d'escurçons!
- Princesa, no digueu coses de les que us pogueu desdí. I té raó Eros esteu bellíssima.- Una altra vegada Odet va apreciar aquella mirada de Melina plena de enveja i rencúnia, tot i que asquesta vegada era més evident.- Tingeu senyora aquí teniu el vestit que portaveu la nit de l'intent d'assessinat del nostre senyor.
- Intent?
- Odet, és clar que jo no vaig morir, no som immortals?
- I perquè em vas fer creure que era'ts mort? Perquè no em vas venir a buscar abans?
- Perquè, vampiressa meva, la venjança és un plat que es serveix fred. I ara si et calmes i t'asseus t'ho explicarem tot.

Comentaris

  • No tinc perdó![Ofensiu]
    OhCapità | 10-05-2005 | Valoració: 9

    No llegir-vos. Oh, Odet la deesa, mmm, i Eros el déu de les tenebres, mmm, interessant gir que li estàs donant a la història, mmm, mossegades de plaer, mmm,

  • vas escrivint sobre la marxa, veritat?[Ofensiu]
    Shu Hua | 10-02-2005

    Per això trigues tant entre capítol i capítol. bé, no hi fa res, el resultat cada cop és més emocionant. Demanes ajut, però em sembla que no en necessites. Tu mateixa estàs deixant la trama bastant embastada. Ara resulta que el Eros és dolent. A mi mai m'ha agradat, un paio tan guapo que té la noia doblegada a la seva voluntat. Vinga, guapa, a regarlar-nos més històries.
    Un petó
    Glòria