NO!

Un relat de: xiuxiueig

No vull la brisa càlida de la mar,
No al xiuxiueig de les onades.
No vull cap posta de sol a la muntanya més alta,
No al agradable so de la meva guitarra.
NO SENSE TU!

Comentaris

  • hola![Ofensiu]
    tramuntana | 03-01-2006

    He vist al fòrum el teu missatge de que ja t'havien publicat algun relat! Per això aquí estic!! Me'ls he llegit els tres, però he pensat que amb un comentari a l'últim ja n'hi havia prou. Tot i què tots tres son força curtets m'han agradat. En un en concret he vist que havies posat massa comes, comes innecesaries, però bé, m'ha agradat. Aquest últim, potser, és el què més m'ha agradat. Potser és perquè conec força aquesta sensació de no voler fer res si no és amb aquella persona. Ânims xiuxiueig!! et seguiré llegint amb molt de gust!

    P.D: Tinc curiositat per conèixe't! si tens msn podriem parlar si vols. el meu està en la meva biografia aquí a R.C, si vols m'agregues i en parlem!

    laura^^

l´Autor

Foto de perfil de xiuxiueig

xiuxiueig

25 Relats

33 Comentaris

24222 Lectures

Valoració de l'autor: 9.07

Biografia:
Hola a tothom!! em dic Ariadna i sóc de Barcelona.
Espero fer-vos passar una bona estona llegint els meus relats, i també espero poder aprendre gràcies a els vostres comentaris, ja siguin positius o negatius.

******

Hi ha moments a la vida que saps que mai oblidaras, però per desgràcia també hi hauran que no passaran mai... per aixó necessito escriure, per els moments que sempre portare molt ben guardats i cuidats dins meu, i per expressar el meu desig encara denegat...


Un petonas a totes i tots!!!!




ariadna_5_@hotmail.com