Mots Fènix (Poema de l'allan lee reescrit pel Bruixot)

Un relat de: Bruixot

Em cordo lentament les ales de les hores
en un garbuix multicolor de dobles hèlix.
Espremut el dogal en l'abisme del cèrvix,
s'agombolen les gralles grises d'ales mortes.

Cau crua la sort sobre les teles cendroses
de les raons marcides, i en visc com apèndix
del temps parat. Qui vol renéixer com au fènix
si el mar, negat, ja no sap empènyer les ones?

Seques les assutzenes, els lliris blancs, aliens,
s'ofeguen, putrefactes, en l'estany de la ment.
Arriba la nostàlgia, m'atrapa, i em venç.

Ja em ressona el piano de l'oblit, silent,
en l'obaga quieta del rellotge en suspens.
Marxaré a enlloc, pel camí del penitent.

Comentaris

  • Després d'un any i mig llarg de silènci... tornes amb un Sonet![Ofensiu]
    llamp! | 17-04-2010


    De fet, ja t'he vist en molts reptes anteriors... però em pensava que deixaves de banda el teu espai de RC. Tornes amb un Sonet per aplaudir, bon Sonet!

    Per cert, sort en el Melo CI!

    A reveure, presi!


    llamp!


l´Autor

Foto de perfil de Bruixot

Bruixot

102 Relats

723 Comentaris

211679 Lectures

Valoració de l'autor: 9.69

Biografia:
Vaig neixer a la Vila de Sants, fa bastants anys. Treballo de professor, però no de literatura ni llengua ni res similar.

He publicat algunes poesies en llibres col·lectius, i alguns contes en reculls. També he participat en recitals col·lectius.

Podeu veure el meu blog sobre relatsencatalà i altres coses a

bruixot.blogspot.com

AGRAEIXO COMENTARIS I CRÍTIQUES SINCERES. TAMBÉ AFALACS. SI EM VOLEU DIR QUE NO US HA AGRADAT TAMBÉ. O QUALSEVOL COSA QUE US HAGI PROVOCAT EL MEU RELAT.