Metabolisme amorós

Un relat de: Puça

Avui, 17 de Juliol de 2006 a les 19.16 hr, el midó de les patates fregides del migdia, després de passar per una interminable cadena d'enzims que l'han degradat i transformat, s'ha convertit en sucre.

Posteriorment aquest sucre, millor dit, glucosa, ha alimentat una de les meves neurones, o potser més d'una. I aquesta, responent a un estímul que desconec, ha donat la senyal al meu subconscient, si és que aquest fa el més mínim cas de les senyals, i m'ha fet pensar en tu.

I tu, perquè només tu pots fer-ho, has estimulat aquella part cognitiva que s'encarrega dels sentiments i s'ha segregat feniletilamina i la meva pell s'ha eriçat i un calfred m'ha recorregut.

Dit així... ningú diria que ets la font d'excitació química més important del meu metabolisme.

Dit així… ningú diria que alguna de les meves neurones deu estar espatllada, perquè sense saber com, sempre acabo pensant en tu.


Dit així... ningú diria que t'estimo.

Comentaris

  • ja ja ja ![Ofensiu]
    Capdelin | 25-07-2006 | Valoració: 10

    la culpa no és de la calor, ni de la patata, ni de la glucosa, ni de la neurona... La culpa és de la QUÍMICA que respires per tot el teu cos i ment je je...
    Quanta gent té paraules i no té química. Tu ho tens tot!
    Bon títol, graciosa humoradeta amb el teu toc de laboratori enginyós.
    Una abraçada, Puceta de laboratori!

  • tenia raó... | 24-07-2006

    l'he trobat divertit hehe. ara mateix no estic en condicions de confirmar tot el que hi dius, xò tenc la impressió que ja has fet bioquímica

l´Autor

Foto de perfil de Puça

Puça

33 Relats

91 Comentaris

38486 Lectures

Valoració de l'autor: 9.73

Biografia:
Fa 21 anys que vaig nèixer a la ciutat de Barcelona. Ara en fa ja 4 que estudio química... i cada any, cada moment, cada il.lusió, cada sentiment, els intento reflexar als petits relats que deixo per aquí de tant en tant, quan l'inspiració decideix visitar-me.
Espero que us agradin.

Una abraçada!

Per a més informació... a_bon_ramos@hotmail.com

www.fotolog.com/kukuso