Matins, imainant

Un relat de: silvia_peratallada

Obro la porta de casa, per marxar. Marxo amb presses, perquè faig tard. A mesura que m'allunyo del meu carrer, cada vegada em sento més desprotegida, més sola, més freda, dins un món que no m'entén, dins una ciutat, que sembla que només importi que les nadales del passeig sonin constantment sense interferències, oblidant la resta del món, ja no veuen les notícies, parlen de llocs, processos i polítics que no coneixen, i apaguen els televisors o canvien el canal per veure alguna telesèrie, i quedar-s'hi enganxats sense pensar que les hores passen, i la vida també passa, sota el balcó, alcarrer, mentre són esclaus del comandament a distància.
M'agradaria acabar tot allò que tinc pendent, i poder anar a la muntanya, però sé que et trobaria massa a faltar... sola, sense tu, ni abraçant-me ni donant-me la mà.
Entro al metro, i m'aïllo dels sons desagradables escoltant música francesa.. Llàstima que la música no m'impedeixi veure les cares amargades de la gent que m'envolta.

Tanco els ulls, i per un moment, sóc amb tu, enmig d'algun indret del món, sense esperar res de l'entorn, besant uns llavis dolços...

Comentaris

  • Oooohhhh! Preciòssss[Ofensiu]
    abraham | 12-12-2005

    Devant d'un món incomprenssible resulta fantàstic salvar-te pel sentiments.
    En qualsevol indret del món, esperan-te estan aquests llavis dolços que anhelen el teu contacte tan o més que tu els seu.

    Cuida't bonica!
    Muaaaaaaaa
    Abraham

  • Una barreja de...[Ofensiu]
    N | 03-12-2005

    crítica a la societat i amor...cosa que mai havia llegit! I tens tota la raó...jo també em fixo molt amb la gent del meu voltant...amb la societat que tinc més propera...i a vegades pensoo.."On anirem a parar?"

l´Autor

Foto de perfil de silvia_peratallada

silvia_peratallada

507 Relats

1383 Comentaris

582548 Lectures

Valoració de l'autor: 9.66

Biografia:
Crida ben fort
dona lletres,
versos i acords.
Dona'm aire,
dona'm petons,
dona'm el roig,
vull foc al cos.
Dona'm un somriure
i un parell d'il·lusions,
només una mirada
lliure de malsons.

Dona'm alegries
dona'm un mesclat,
un mai de maria
i una tarda al teu costat.

http://silvianimfa.blogspot.com/

silvianimfa@gmail.com