Manifest del rebel que duc dins

Un relat de: L'epicurista Pol

Voldria dedicar a tots el meus la plenitud i la recerca del saber. M'agradaria expressar-vos tot l'amor, compartir vivències i emocions allà on anés.
Ja que no mor mai aquell que viu entre béns que no moren, jo visc entre paraules, lletres i sabers i continuaré així fins que la meva ànima mori. Només espero que les meves paraules siguin recordades fins l'eternitat dels dies.
Si ara agafo la ploma i intento expressar el que sento és perquè he vist una mica la fugacitat de la vida, la necessitat de lluitar avui perquè potser demà ja no podrem lluitar. La vida és un material, una energia que es transforma en paraules i sensacions, cada dia intento convertir-me en lletres i ser recordat com un home de bé, per haver fet coses que enalteixin la figura humana.
Hom pot viure fins que el cor li digui prou, les paraules i el que expressen perduraran un dia i un altre fins al judici final. Parlo de la mort perquè em moro; paraules de Martí i Pol que varen culpir dins meu. Comencem a morir en el moment que naixem fins que trobem el pensament, i llegim i algú ens diu que les coses poden ser diferents i cadascú és lliure. A mi ja me n'han fet, sóc lliure i revolucionari, lluitador i pensador.

Comentaris

  • Ei des de Casp!!![Ofensiu]
    llagrima | 14-12-2005 | Valoració: 9

    Ei Pol! Sóc la Marta de Andrés. Quina sorpresa! Jo acostumo a llegir escrits d'aquesta pàgina però mai t'havia trobat. Però ahir vaig llegir el teu nik del msn i vaig veure que hi tenies el nom de la pàgina i el teu pseudònim així que la meva curiositat ha fet que comprovés si ho havia entès bé i m'he trobat amb tots els teus escrits. Ei noi, escrius molt bé, de veritat, com un filòsof expert! Aquí no hi ha compètència amb el Carmona! XD Espero que escriguis més i ho facis tan bé com fins ara, amb tant de sentiment i racionalitat alhora. Jo també hauré de començar a penjar escrits però per ara només sóc una lectora! Vinga que vagi molt bé!

  • hola de nou![Ofensiu]
    fosca | 01-11-2005 | Valoració: 10

    he decidit llegir el teu primer relat aquí. M'agrada, m'agrada molt com escrius, m'agrada el SENTIMENT que transmets, la passió, la revolució, les paraules,...tot!jejeje m'has captivaaaat!!! (No em facis cas que estic lirona!)
    Petoneeeeets!!!

    Anneta

  • no et coneixia[Ofensiu]
    Perestroika | 30-10-2005

    i m'ha agradat fer-ho! Gràcies pels teus comentaris!

l´Autor

Foto de perfil de L'epicurista Pol

L'epicurista Pol

35 Relats

99 Comentaris

40471 Lectures

Valoració de l'autor: 9.20

Biografia:
Només demano que després de llegir quatre lletres meves penseu, res més.

Què dir de mi... Vinc de Casp i ara començo industrials a la UPC per seguir lluitant amb el que se'ns posi al davant :P

Moltes gràcies pels comentaris; per a un són molt reconfortants i et donen més força per tornar a lluitar i escriure crítiques i reflexions.
Per a mi és tot un honor poder compartir amb vosaltres aquestes idees romàntiques i esbojarrades que naveguen pel meu cap.

M'agradaria saber la vostra opinió
pol.olivella@gmail.com o també en nigrodragon@hotmail.com

Espero que tot això que fem ens serveixi per canviar el món, i encara que no sigui així de ben segur que serem més feliços en intentar-ho

Una abraçada molt forta;
Pol
Transquivint el silenci