Maleït revolt

Un relat de: Mixeta

MALEÏT REVOLT


Hem de parlar. He tardat a decidir-me, he ajornat aquest moment per respecte, ja que, ho vulgui o no, ets el meu amo, el meu superior, el meu conductor. Ara, potser massa tard, ha arribat el moment de discutir la situació i de retreure't tot el mal que m'has fet.
Llegeixo la sorpresa en els teus ulls vidriosos. Sí, puc parlar, encara que fins ara mai m'havia decidit a fer el pas.
Vull dir-te que he patit la teva arrogància, la teva supèrbia, la teva inconsciència, durant molts anys. Tu has disposat on anàvem i com ho fèiem. Tu has decidit, tu has conduït, era el que pertocava. A la teva manera boja, descuidada, perillosa, has menat la teva vida i la meva.
Ara, després d'aquest revolt maleït que has agafat amb massa alegria i massa velocitat, jaiem aquí, tirats a la cuneta, tots dos. Veig com la vida se t'escola a poc a poc i com els ulls, encara incrèduls, se t'apaguen.
Et recrimino que per supèrbia, per inconsciència, ens has portat a la meva destrucció i a la teva mort. No t'ho puc perdonar. Potser aquest Déu teu, en el qual dius que creus però que tan poc importa en la teva vida, et donarà una altra oportunitat, una altra vida, més enllà. No ho sé. Jo, però, tindré segur una altra mena d'immortalitat. Em reciclaran, em fondran, m'aprofitaran, si més no les parts metàl·liques. Potser em convertiré en ala d'avió i volaré sovint per sobre d'aquest paratge desolat. O potser seré un guarda-rail i em col·locaran en aquest revolt maleït per tal que ningú més s'estavelli absurdament com nosaltres.
Sigui com sigui aquí ens separem, el teu cos fràgil, orgànic, ja no batega, cap més retret tindria sentit. Adéu.


Exercici- Un cotxe parla al seu conductor. No es pot explicar que és un cotxe.



Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Mixeta

11 Relats

18 Comentaris

13569 Lectures

Valoració de l'autor: 9.45

Biografia:
En aquesta vida (una nova reencarnació) m'agrada jeure sense fer res, que em pentinin el suau pelatge i que m'acaronin fins fer-me roncar.

Sóc entremaliada i divertida però no em feu enfadar que us puc esgarrapar.