Maleït Orgull Masculí ...

Un relat de: Yuna

Escolta, t'ho diré un sol cop i mai més. T'estimo tan si vols com si vols, tan si vull com si no vull. No em vaig plantejar res del que m'està passant i et prometo que si el resultat l'haguera conegut en aquell moment, t'hauria fet fora ja mateix de la meva vida !!! Ets un ser cruel i especial , diabòlic i bondadós, egoista i generós, fort i tendre, la meva vida i la meva creu.
No puc suportar tot el mal que em fas, no se d'on nassos trec forces per continuar estimant-te i volent estar amb tu, ja ho diuen ja que l'amor es la pitjor malaltia. Em tornaré boja sabent que estimes un altre cos, un altra dona, només per el plaer del sexe, i jo que donaria el que fos per una simple paraula amable , no tinc re de re, només la teva "inestimable" amistat, única cosa que ets capaç d'oferir-me ara per ara, tal com em dius cada dia !!! Fredament em dius que la opció de continuar amb tu es meva, que hi ha el que hi ha i que re canviaràs de la teva vida per fer-me a mi feliç… que si marxo ho entendràs i respectaràs i si em quedo que accepti la situació…

I jo, que t'estimo que faig ?? Em continuo fent mal o et deixo en pau…?
I tu, que m'estimes que faràs ??? Vindràs a buscar-me o et podrà l'orgull??

Comentaris

  • l'homen[Ofensiu]
    jaumesb | 21-02-2006 | Valoració: 10

    ha d'aprendre molt de la dona ,si no ho fa no és home i no mereix el cel, no hi té accés

    ho sent molt

  • Gracies[Ofensiu]
    Yuna | 24-08-2005

    Nokia... fins i tot el teu nom gira en torn la situació...tot son records ;)

  • De totes totes és amor. [Ofensiu]
    antonvaitot | 24-08-2005

    Maleït orgull. Deixe'm-nos estar de generalitzacions de sexe. De totes totes, creure que el problema és dels homes és no xafar de peus a terra. El problema és general, el problema és que dir-te ''potser social?''. Maleït aquell cervell del que va sorgir la frase que deia alguna cosa semblant a: "per enamorar s'ha de fer patir".

    Segurié llegint-te,
    Adrià.

  • apa...[Ofensiu]
    NoKia | 24-08-2005

    sas q acabes d dscriure duna manera excelent el q mesta passan a mi ara mateix?? me qedat d pedra!!! uala... xDD dons si.. tens por d marxar i q no et vingui a buscar quan es lunic q voldries... i no vols quedarte xl dolor... i tot son problemes, i no saps q fer... entenc ml b el q vos dir... ma agradat mol el teu relat!!!
    un peto ml fort!!!
    NoKia