Mai ho sabràs*

Un relat de: aNneta28

Mai sabràs tot el que et vaig estimar, MAI...Perquè? Doncs simplement, perquè mai t'ho diré, perquè no et vull fer sentir important, perquè no vull semblar dèbil, perquè em fa por acabar reconeixent que t'estimo igual que avans, fins i tot més...Perquè tinc por, por a escoltar-te dir un cop més que s'ha acabat, por a tornar-te a mirar als ulls i veure que ja no em miren com avans, que ja no adopten aquella brillantor especial en veure'm, que no s'immuten per la meva presència,...és a dir: por d'adonar-me que ja no t'importo, que sóc simplement una petita part del teu passat, un passat que, per descomptat, ja fa temps que has oblidat.

Comentaris

  • Mai ningú ho sabrà perquè ningú dirà res[Ofensiu]
    spicouc | 12-06-2006

    M'agrada com en cada relat que vas afegint hi vas enfocant els diferents sentiments que aboquen una situació com la perdua d'un amor. En aquest cas la por a l'oblid, al sentir-se abandonat, al no sentir-se valorat i en conseqüència realitzat.
    Realment, són aquelles paraules que tantes vegades ens hem repetit en ment i la majoria de nosaltres no hem plasmat en paper, has posat en boca de tots les paraules que tothom vol sentir o vol tenir el valor de dir.
    Res més, de nou dir-te que m'agraden els teus relats, els aniré seguint :P

  • No esta mal...[Ofensiu]
    Arbequina | 12-06-2006

    A pesar de lo tòpic de la temàtica i del seu enfoc, crec que aportes algunes coses originals.
    El final, per exemple, m'ha agradat força.
    A més, el minirelat es molt compacte, no hi ha redundància.

    Una abraçada.

    Arbequina.