L'última carta

Un relat de: Queca

T'escric avui perquè demà ja no podré. Ni tan sols sé si te la faran arribar, és el meu últim desig.
El meu futur ja està escrit i jo no puc fer res per canviar-lo. Suposo que si hagués nascut en una família adinerada ara no seria aquí, però estic content d'haver nascut on he nascut i quan he nascut, i no te'n dono la culpa. Tu tan sols em vas dura la món, i l'únic responsable dels meus actes sóc jo, però et juro que sóc innocent, i si he de morir, moriré proclamant-ho als quatre vents. Vull que sàpigues que el meu últim record serà per a tu, perquè de totes les dones que han passat per la meva vida tu has sigut la més pura, i a la que més he estimat. Has de ser forta i tirar endavant, no vull que estiguis trista, saps que no m'ha agradat mai veure't plorar. Sempre m'has dit que jo era la teva vida, i que fes el que fes estaries orgullosa de mi si jo era feliç fent-ho. Doncs t'he de dir que no sóc feliç anant a aquella llitera de llençols blancs, on m'hi esperen uns homes amb una bata blanca, i també t'he de dir que no m'hi portaran a la força, perquè sóc innocent, i ho diré fins que em matin. Sé que em creus, perquè a aquestes altures no em serviria de res mentir, i saps que no ho he fet mai. M'agradaria tant tornar el temps enrera... Però canviaria moltes coses.
Mai m'hagués imaginat que acabaria així, igual que un gos abandonat que no vol ningú, i que només espera la maleïda injecció.
Hagués volgut passar les meves últimes hores al teu costat, i explicar-te totes les coses que no t'he explicat mai, els meus sentiments i perquè crec en el que crec, perquè sempre pensava que ja tindria temps, però ara me'n adono de que aquest apreciat temps se m'acaba, i que no en tinc prou per dir-t'ho tot. També hagués volgut escoltar tot el que m'haguessis de dir, i sentir-te explicar les històries que t'inventaves per a mi, al meu llit, quan no podia dormir. Ara també m'adormiré en un llit, però ja no em despertaré, i voldria que et tornessis a inventar una altra història, que jo,sigui on sigui, la sentiré.
Aquests últims anys tancat aquí m'han fet reflexionar, i he tingut temps per analitzar la meva vida. El balanç és positiu, tot i que el final es podria millorar, i tot gràcies a tu. Repasso un a un tots els moments que he viscut i tu sempre hi ets present. Sempre m'has fet costat i no saps com t'ho agraeixo.
T'escriuria tota la vida, si això em permetés viure més, perquè tinc tantes coses per dir-te... Però això només servirà per allargar el meu patiment i el teu, i no vull que t'enfonsis per culpa meva. Has de tenir sempre present que sóc innocent, i que mai he fet mal a algú intencionadament. Sé que ara et faig mal a tu, i et demano perdó, però també has de reconèixer que no en tinc tota la culpa.
Espero que siguis feliç i que el meu record no et provoqui cap mena de tristesa. Vull ser un record alegre, perquè saps que sempre m'ha agradat riure, tot i que aquests darrers anys no ho he fet gaire, per no dir gens.
Ets tot el que tinc, el que més he estimat en aquesta vida, i et desitjo el millor.
Has sigut la millor mare que podia tenir, i no vull que et donis la culpa per tot això que ha passat.
Un petó molt fort del teu fill que t'estimarà tota l'eternitat.
SÓC INNOCENT

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de Queca

Queca

108 Relats

757 Comentaris

193496 Lectures

Valoració de l'autor: 9.72

Biografia:
Fisioterapeuta i pedagoga.

Lectora intentant escriure.

Enamorada de la literatura, d'estimar, del mar i a vegades, de la vida.

Nascuda al febrer del 87, treballo amb avis, que són el pou de sabiesa on intento aprendre cada dia quelcom nou (sobre ells, sobre la meva professió, sobre la vida, sobre mi mateixa).

Per què Queca? Lleigeix "Te'n vas anar".