L'últim Déu

Un relat de: Noè Reverter Segarra
Avui, un dia com un altre, assegut al tron estic, al meu voltant volten les meves Valquíries, mentre amb els seus llargs i bonics dits, elegeixen als elegits per a l’última batalla, el Ragnarök. Qui no va al meu costat, amb el cap baix deixa el seu destí a les tres Nornes.

Però de cop i volta Hugin i Munin, els meus dos fidels corbs missatgers, apareixen:

-Odin, senyor, un que es fa anomenar Rei de Déus, demana la seva presència, d’aquí a tres nits l’espera a la part més alta de Grècia, l’Olimp.-

-Allí estaré.- Vaig dir a mà ferma i sense temor.


Al cap de tres nits allí estava, al peu d’aquella minúscula muntanya anomenada la més alta. Amb un salt al cim vaig muntar, i allí entre columnes de sucre estava ell, era un mirall, reflex de la meva imatge, però sense menejar els llavis em va atacar. Les seves inofensives forces no haguessin sigut un problema, però del cel va aparèixer una llum blanca. Que va recitar:

-Mortals, jo sóc l’únic Déu, creador de la vida i la mort.-

I amb un exèrcit d’àngels d’ ànima de dimoni, ens va derrotar.


I ara aquí estic, en una gàbia de ferros ardents, envoltat d’àngels de l’infern i amb una història que ningú vol escoltar.

Comentaris

  • Jordi Abellán...[Ofensiu]
    Noè Reverter Segarra | 07-03-2014 | Valoració: 10

    Llegir el teu comentari m'ha fet treure un somrirure. M'alegra haver trobat un altre apassionat de la mitologia nòrdica, dels còmics i de la música. La veritat és que tot el que sé de mitologia ho sé gràcies a Internet, però el que me va fer agafar curiositat van ser les lletres de cançons de grups de "folk/celtic/pagan metal", un dels meus gèneres preferits.

    P.D. La saga Tintín és de "lo" millor que ha hagut.

  • Tu tambe????[Ofensiu]
    Jordi Abellán Deu | 07-03-2014

    Aban de res agraïr el te comentari al meu escrit. I després resulta que llegint la teva esqüeta i lacònica biografia descobreixo que també fas música. Doncs si Noé... jo també composo. Casualitats de l'existència.

    Com també és casualitat que quan era adolescent, llegia els comics de la Marvel de "Thor" el deu del trò, pràcticament l'unic còmic, a part dels de Tintín, que llegia. Però que t'he d'explicar a tu que sembles expert en mitologia escandinava. En aquell moment volia saber més de aquesta saga mitològica, però llavors no hi havia internet, ni Google, i vaig acabar perdent una mica l'interés.

    Me l'has despertat una mica de nou. Et felicito pel teu escrit en el que coincideixo amb l'Edgar que , pretès o no, té un toc èpic.

    Felicitats i segueix fent coses de les que no tens ni idea, perquè. pel que es veu, se’t dona bé. Algun dia haurem de sentir aquesta música que dius que fas....

  • Gràcies pel comentari Edgar,[Ofensiu]
    Noè Reverter Segarra | 04-03-2014 | Valoració: 10

    La veritat és que a la introducció i als moments, així com una mica de monòleg de Odin, si que he intentat que soni una mica èpic. Però si hi ha alguna cosa més que rimi o soni èpic ha sigut pura casualitat, o influència inconscient a causa del meu professor de grec antic jejej Qui sap?

  • Curiós relat![Ofensiu]

    M'ha semblat un relat molt curiós. L'has fet que rimi premeditadament per donar-li més ritme com la poesia èpica o només és casualitat? El teu estil m'ha semblat ben diferent al que estic habitual. Si més no, bona història.
    Edgar

l´Autor

Noè Reverter Segarra

24 Relats

41 Comentaris

21925 Lectures

Valoració de l'autor: 9.30

Biografia:
No en tinc ni idea d'escriure,
i escric.
No en tinc ni idea de música,
i componc.
No en tinc ni idea de la vida,
i visc.
(Noè R.S.)