L'ombra feta de llum i foscor.

Un relat de: MireiaFarràs
Vaig tancar els llums i em vaig donar compte que l'ombra que projectava la llum del jardí sobre la paret del menjador era una imatge realment bonica. Fets de llum i foscor... i amb aquest missatge tan metafòric vaig adormir-me. Avui, al matí, m'he despertat i de nou he tornat a pensar en aquesta fotografia, que em recorda com d'important és la imatge que projecta la nostra llum. Però alhora, l'importància que tenen els moments de foscor per fer projectar al món una imatge fidedigna, real i sincera de com som.

Sóc de les que pensa que les persones que han passat per moments de foscor, a la seva vida, tenen una llum diferent, especial que fa que les imatges i els missatges que projecten siguin aprenentatges immesurables.


Comentaris

  • comentaris[Ofensiu]
    Noia Targarina | 28-04-2021 | Valoració: 10

    Molt bonic el poema i totalment cert!

    M' agradat llegir-lo! continua escribin així!

    una abraçada

  • poètic[Ofensiu]
    Atlantis | 25-04-2021

    Hola Mireia, malgrat anomenes assaig al teu relat, jo el trobo molt poètic. M'agrada les ombres que fem o fan quan ens toca el sol o la llum. Potser mai havia fet aquesta reflexió final, de que era el reflex de la nostra ànima.

    M'ha agradat.

l´Autor

MireiaFarràs

5 Relats

8 Comentaris

2059 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Biografia:
Filla, mare, dona i mestra. La vida m'ha portat fins aquí. M'encanta llegir tot el que té a veure amb la realitat de la persona. Em considero filosòficament humanista, la realitat tal qual és, sense magnificiències ni exageracions, al natural. M'agrada escriure el que sento, el que em brolla pel cap sense cap objectiu més que ajudar-me a entendre i ordenar el flux de pensaments. Inquieta i perfeccionista. M'agrada mirar i observar a les persones amb quietud i aprendre d'elles. La vida no m'ha sigut fàcil però penso que he tingut sort i li estic molt agraïda. També, per la gent que m'ha ajudat i m'ha donat oportunitats sense demanar res a canvi. Seguiré el seu exemple pels qui ho necessitin. Ikigai és el meu lema. Tenir sempre un propòsit per seguir endavant i millorant.