Lo Cromanyà - Web (14). Inversions de Zapatero, oficina antifrau i Esquerra guanya vots.

Un relat de: Unicorn Gris

Bon dia. Presentem lo Cromanyà d'aquesta dissabte. Un temps amb interessants novetats.

Amb Zapatero, molta promesa i poca pela. El president espanyol, sempre amb la seva bonica retòrica, ha lamentat que Catalunya tingui poca pela, és a dir, un dèficit d'inversions que déu n'hi do. Com només d'ilusions no se'n viu, ja seria hora que el president anés a casa nostra a mirar com va la llum, doncs si se li talla i li envia el menjar de la nevera a fer punyetes, ja aprendrà que necessitem més peles en inversions si no volem acabar sense llum com els talps i haver d'aprendre a viure a les fosques. I si Zapatero el senyor del bonic somriure vol venir a Catalunya en el seu cotxe oficial, es trobarà les nostres carreteres i autopistes una mica descuidades i matxacades. Perquè ja se sap, pagant Sant Pere canta, i si Sant Pere no canta, Catalunya no s'aguanta, i el PSOE pot tenir una ferida de vots en les pròximes generals a Catalunya. Si no hi ha pela, no hi ha vots, senyors psoistes, que a Catalunya no som babaus.

Vigila on poses els calers maco, que ve l'oficina antifrau! Degut a les gestions de Puigcercós, el diputat més sexy i trempat, el govern de la generalitat ha aprovat el projecte de llei per a l'oficina anti-frau. Aixó significa que agafarem líquid neteja-vidres per a la generalitat, ja que l'oficina antifrau millorarà la transparència i la gestió de la nostra administració. I per si algun ciutadà no veu prou transparent la nostra gestió, l'oficina antifrau (que a Espanya farà sarau) donarà assessorament i recomanacions per a resoldre tots els assumptes relacionats amb els nostres calerons, la nostra gestió i salvar-nos d'estafes i "timos" en general. I com que tot necessita un temps però no massa, en sis mesos l'oficina promet resoldre totes les actuacions d'investigació que pertoquin, i per si falta encara temps, donarem un segon termini de dos mesets. Com que Esquerra és el partit de les mans netes, amb aquesta oficina se les podran rentar i assegurar una bona higiene democràtica al nostre país. Per la nostra economia, posem-nos a cent i fem sarau, amb l'oficina anti-frau!

Esquerra forta i trempada davant les eleccions espanyoles! El partit de l'emancipació i les acampades joves, en les eleccions espanyoles, manté la intenció de vot i fins obté més votants que abans: del 6,2% al 7,7%. Mentre Duran, somia que somiaràs, només vol el seu ansiat ministeri, el PSC té problemes per haver fracassat com a pensament d'esquerres, després de la pífia de l'estatut Mas-Zapatero. Però Esquerra més val que es posi bé la barretina al cap, perquè Felip Puig i altres ciuencs ja estan somiant amb l'eterna meta de la sociovergència, i ja seria l'hora de pensar-nos un pacte nacional ben guai i prometedor, perquè el tripartit ja està ben cascat i potser cal deixar els sociates en pau. O sinó, a l'oposició, a esgarrapar vots des de la sombra, i molta sort. Senyors d'Esquerra, bé cal que doneu guerra!!

I fins aquí, lo temps.

El següent text ha estat escrit per a el 28 de juliol de 2007 dissabte per a La Stoa i Relats en català. És el 14è de la sèrie d'Internet de Lo Cromanyà.

---------------------------------------------------


Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de Unicorn Gris

Unicorn Gris

143 Relats

321 Comentaris

161281 Lectures

Valoració de l'autor: 8.96

Biografia:
Em presento.

Em dic Unicorn Blanc del Bosc, o Unicorn Blanc. També utilitzo, per raons pràctiques, els pseudònims de Crom el nòrdic, Unicorn Gris i Cuidador d'Ossets, si bé només posaré articles nous en aquest últim pseudònim i en aquest mateix en què ara em veieu (els altres noms d'usuari són de consulta i, en certa manera, d'emmagatzemament d'antics articles).

Els meus ideals són el catalanisme, la literatura, el món de la fantasia i l'acceptació de les normes socials que defenso, entre d'altres.

El meu nom de Facebook és
"Mark Corbera Mestres" .

El meu nom de Twitter és
"El Dorat"

El meu email és
webmestre2(arr.)gmail(punt)com

El conjunt de les meves webs (és a dir, de les webs administrades, moderades o dirigides per mi) es diu Portal Perenne, també anomenat "el Perenne" i està format, entre d'altres, per Lletra Perenne, també anomenada "la Perenne" .

La meva web d'articles es diu, com hem dit, Lletra Perenne i està a:
http://lletra-perenne.fandom.com/ca .

Actualment disposo de fòrum, el Fòrum Perenne, part de el Perenne, la direcció del qual és:
http://forum-perenne.foroactivo.com/ .

Podeu tenir accés a tots els relats de Lletra Perenne publicats a Relats en Català aquí:
https://lletra-perenne.fandom.com/ca/wiki/Lletra_perenne_Wiki#Continguts_del_Cosmos_Perenne_en_la_web_Relats_en_Catal.C3.A0

Els meus pseudònims a Relats en Català són: Unicorn Blanc del Bosc, Unicorn Gris, Cuidador d'Ossets i Cromelnordic. Observació: m'hagués volgut dir "Unicorn Blanc", però no podent fer-ho, em vaig fer dir "Unicorn Blanc del Bosc".

Que vagi bé!!!