Lo Cromanyà - Web (12). Crisis a C's, Seleccions Catalanes, gent gran catalana i Senglar Rock.

Un relat de: Unicorn Gris

Bon dia a tothom. Presentem aquest dissabte les novetats de Lo Cromanyà.

El partit de la ciutadania, nou líder els caldria. Doncs el senyor Rivera, el diputat més jove, l'home que es sent català i espanyol alhora (com si fos una moda), té problemes amb els núvols del consell de son partit, que d'una bona patada al pit el volen fotre fora per solucionar la crisis que els cau com una tempesta després que el seu secretari general Antonio Robles fos tirat al carrer perquè el ben pentinat Rivera tingués amb ell una sana discussió. Mentrestant, no sabem si a l'ajuntament de Barcelona treurà pas, aquest nou partit de moda, algun diputat o altre, perquè les modes venen i van, i al partit dels ciutadans, sons problemes es fan grans. Llàstima perquè potser no hauria estat mal que els hi traguessin algun vot que altre al partit PP de "l'espanya unida". Ja veurem com acabarà el cacau electoral de Ciutadans per Cataluña, perquè jo no veig el temps clar.

D'esport sempre en tenim ganes, amb les Seleccions Catalanes!! Els de Reus, s'han posat dempeus a fer esport, doncs es celebra el segon dia de les Seleccions Catalanes, bones i sanes, que han de portar l'orgull de les quatre barres a partits internacionals amb Xile, Itàlia, el Marroc, Euskadi i altres puntes del món. "Xic i eixerit, el nostre país petit, és el rei del partit", doncs les nostres seleccions, amb dos collons, volen escampar (amb joc net), el nostre esport en el món. I si vols venir-hi valent, cap a Reus falta gent, doncs, apart d'activitats esportives, podràs veure els Gossos i Elèctrica Dharma fent gotes de pluja de bona música en l'acte esportiu. 600 esportistes amb els músculs ben a punt preparen partits i marro per marcar uns quants gols a l'espanyolisme ranci. I si ets garrepa, no pateixis, perquè totes les activitats són gratuïtes. Perquè l'important no és guanyar, sinó ser un bon català.

La gent gran catalana, de diners no és pas "ufana". Segons un estudi de consumidors i gastadors, la gent de 60 anys gasten la meitat que els adults convencionals. A partir de la tercera edat, el gast se'ns ha acabat, doncs la gent gran gasta menys diners, i sobretot en menjar, que més falta fa quan calers no hi ha. I les velletes, ben pansidetes, ho tenen més cru que els homes, doncs tres de cada cinc persones necessitades, són dones de bona edat i de moneder escurat, amb 700 euros al mes. Les diversions de poca pela preferides per la gent d'edat venerable són mirar la televisió, llegir, caminar, i poc més pots comptar, i poca pela gastar. A l'hora de pagar les pensions, el govern quins collons! La gent gran, procurant no fer nosa, tirarà amb poca cosa, i esperem que més sort els pugui portar el núvol del demà. Un respecte per a la gent gran, que són el futur, almenys el nostre.

Senglar Rock, mai facis stop! Al Parc Municipal de les Basses, els rockeros ja preparen les seves guitarres per fer sortir del seu armari música vibrant i potent, per dir a l'avorriment Bon Vent. No et perdis l'espectacle que va reunir 21.000 assistents, núvols amb orelles, al voltant de la música més canyera catalana i internacional, ben moguda com cal. Corrent Alterna, DJ Serg-i, Sepultura, Els Pets, i fins seixanta propostes de música rockera al festival t'espera. Prepara la tenda, l'esterilla i la cantimplora, i prepara't per llargues nits de madrugada a bon ritme. L'avorriment mai et pot, amb el Senglar Rock. Oh, yeah!!

I fins aquí, lo temps.

El següent text, en la totalitat, ha estat escrit per a el 19 dissabte per a La Stoa i Relats en català. És el 12è de la sèrie d'Internet i de ràdio de Lo Cromanyà.

----------------------------------------------------

Visita La Stoa: www.lastoa.cat

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de Unicorn Gris

Unicorn Gris

143 Relats

321 Comentaris

160925 Lectures

Valoració de l'autor: 8.96

Biografia:
Em presento.

Em dic Unicorn Blanc del Bosc, o Unicorn Blanc. També utilitzo, per raons pràctiques, els pseudònims de Crom el nòrdic, Unicorn Gris i Cuidador d'Ossets, si bé només posaré articles nous en aquest últim pseudònim i en aquest mateix en què ara em veieu (els altres noms d'usuari són de consulta i, en certa manera, d'emmagatzemament d'antics articles).

Els meus ideals són el catalanisme, la literatura, el món de la fantasia i l'acceptació de les normes socials que defenso, entre d'altres.

El meu nom de Facebook és
"Mark Corbera Mestres" .

El meu nom de Twitter és
"El Dorat"

El meu email és
webmestre2(arr.)gmail(punt)com

El conjunt de les meves webs (és a dir, de les webs administrades, moderades o dirigides per mi) es diu Portal Perenne, també anomenat "el Perenne" i està format, entre d'altres, per Lletra Perenne, també anomenada "la Perenne" .

La meva web d'articles es diu, com hem dit, Lletra Perenne i està a:
http://lletra-perenne.fandom.com/ca .

Actualment disposo de fòrum, el Fòrum Perenne, part de el Perenne, la direcció del qual és:
http://forum-perenne.foroactivo.com/ .

Podeu tenir accés a tots els relats de Lletra Perenne publicats a Relats en Català aquí:
https://lletra-perenne.fandom.com/ca/wiki/Lletra_perenne_Wiki#Continguts_del_Cosmos_Perenne_en_la_web_Relats_en_Catal.C3.A0

Els meus pseudònims a Relats en Català són: Unicorn Blanc del Bosc, Unicorn Gris, Cuidador d'Ossets i Cromelnordic. Observació: m'hagués volgut dir "Unicorn Blanc", però no podent fer-ho, em vaig fer dir "Unicorn Blanc del Bosc".

Que vagi bé!!!