Lladres de cor

Un relat de: ales de foc

Perfecció plena que descansa ara entre els meus pits. El seu alè de vida i innocència impregna la meva pell i em fa a mi també còmplice del seu moment. O nostre. No passa el temps mentre estem així, hem fet una treva amb ell per tal de gaudir de l'essència de la vida. L'eternitat existeix ara.I la felicitat també, així, sense riqueses ni tresors. Tu ets el premi del meu viure. Ets la meva vida en forma d'èsser. Ets jo i ets tu, ets l'ànima de la plena felicitat. Amb tu no existeix la por, ni l'odi ni el rencor. Cap possible enemic ens pot fer mal, si ets aquí. Ets el meu tot, ets el cel . El meu futur i el meu anhel. Per tu respiro i sóc. Per tu podria volar i ser capaç de crear. Un món etern, de màgia i d'esperança.
El meu tresor em mira desde baix i em captiva, i és que em tens el cor robat. No pretenc que me'l tornis, doncs l'amo seu t'has tornat. Tan sols demano que continuis i que el bressis i l'acaronis tal com ara ho estàs fent. Cor que batega per tu.
Ets el cel de les estrelles, ets el tresor del pirata, els versos del poeta i les notes del compositor. Ets la perfecció del creador.
Tinc dos vides que m'han robat el cor en dos moments determinats. Sabia que passaria i tot i això no ho he impedit. Car, he gaudit del robatori, doncs estava tot ja planejat.
Vosaltres dos, lladres, us heu posat d'acord i en un temps record, tan sols en un marge de temps escàs, m'heu robat el cor preuat.
Sou l'essència, sou alè, sou llum allà on aneu.
Us estimo per existir i per tenir-vos sempre amb mi.
La mare

Comentaris

  • Qui...[Ofensiu]
    onatge | 26-07-2011 | Valoració: 10

    Qui té mare gran boca bada...
    Un relat profund nascut de tu com els teus (lladres de cor...). Estima els teus fills però no t'oblidis de viure. De vegades confonem tenir fills amb portar fills al món. De tota manera dit això, jo sóc pare i penso com tu...

    Des del far una abraçada.
    onatge

  • Doncs em pensava una altra cosa[Ofensiu]
    copernic | 16-06-2010


    però ja veig que anava desencaminat. En tot cas, ressaltar les frase bellíssimes que neixen d'aquest moment d'infinita tendresa i estimació i que impregnen tot el relat. Jugues molt bé amb els equívocs i d'aquesta manera el text sembla parlar d'un amor eròtic. En fi, no em facis cas que els astrònoms sempre estem a la lluna.
    Per sobre de tot però, molt bon relat.

  • primer contacte[Ofensiu]
    joandemataro | 16-06-2010 | Valoració: 10

    et felicito un relat molt dolcet, cant de l'amor de mare.. que no té igual.
    fins la propera
    joan

l´Autor

Foto de perfil de ales de foc

ales de foc

109 Relats

334 Comentaris

69650 Lectures

Valoració de l'autor: 9.94

Biografia:
nascuda un mes de maig de fa uns quants anys.. Mare de dos preciositats i metgessa de professió.Tinc neguit per tot el que m'envolta, i em falten hores al dia per disfrutar de tot el que m'agrada: la música, el ciclisme, la fotografia, els animals, la cuina, escriure i escoltar. S'ha de viure tant i amb tanta intensitat la vida!! Balla, canta, pedala, riu, ESCRIU i sobretot viu!!!