Les dones que m'agraden

Un relat de: pericles

M'agraden les dones altes, les baixes, les primes, les grassonetes, fins i tot les atlètiques i les musculades, les de la meva edat, les que són una mica més grans, les que són bastant més grans, les joves, les xerraires, les callades, les carinyoses, les maques, les lletjotes, les rosses, les morenes, les pèl-rojes, les de cabell llarg, les de cabell curt. Les que es depilen el parrús i les que hi tenen una selva. Ara bé encara que m'agraden de tot tipus de dona si puc escollir m'agrada que estiguin ben proveïdes, que hi hagi carn que tocar: cuixes, cul, pits...i que tinguin la meva edat o alguns anys menys (de 35 a 45, posem).

Tipus de dones que no m'agraden: les extremadament primes i les extremadament grasses; les que tenen mal caràcter, les negatives que sempre es queixen, les eternament cansades; aquelles que no paren de xerrar després de follar i les que no diuen res, ni un sospir, mentres es folla. I ja està, em sembla que no n'hi ha més del tipus que no m'agrada.

Abans, durant molts anys, vaig portar una llibreteta on apuntava totes les dones amb les que havia tingut relacions, el nom, la data del primer dia, les característiques principals i si havíem fet alguna cosa especial o si destacava per alguna habilitat amatòria. Quan la vaig llençar hi tenia apuntades vint-i-una dones i mitja. Com que després he estat amb unes quantes més calculo que m'hauré enllitat, si fa no fa, amb unes treinta.

Vaig estripar i llençar la llibreteta amb els vint-i-un noms (i mig) perquè volia canviar de vida, perquè em sentia un adolescent ridícul i pensant que amb 40 anys acabats de complir havia de fer un canvi de vida. Després he après a acceptar-me com sóc (la famosa autoestima de les dones i els llibres d'autoajuda) i em fa pena haver tirat la llibreta amb la llista. Sobretot perquè ara, per molt que m'esforço, no aconsegueixo recordar el nom de totes. Això és normal en les que només ens van enrotllar una vegada però no tant en aquelles que vam tenir relacions uns mesos.

Suposo que us pregunteu a quà em refereixo amb vint-i-una i mitja. Com em puc haver tingut relacions amb mitja dona. Us ho explicaré en un altre article, encara que és una història en la que no quedo massa bé. Però he decidit que en aquest articles no censurats ni autocensurats seré, sobretot, sincer.

Carles

Comentaris

  • La resta són millors...[Ofensiu]
    llamp! | 05-08-2009


    Vull dir: que ni les que t'agraden, ni les que no t'agraden, ni un extrem ni l'altre, ni les que t'has follat, ni la mitja aquella... són millors que les del pilot, aquelles a qui ningú els hi presta atenció perquè són mitjanament discretes i completament desconegudes.

    Presumeixes d'haver estat amb moltes dones. Trobo interessant el tema llibreta, apuntant sensacions, dates i hores, etc.

    Però noi, per molt "pitxalegre" que siguis, un també ha de mirar que es farà gran i que potser també necessitarà companyia i no només sexe i al carrer.

    És a les teves mans.

    llamp!

  • Doctor en femení, jeje[Ofensiu]
    angie | 04-08-2009

    Seria bon títol per la teva carrera literària aquí, no creus? jeje... Està força divertit l'article, i sobretot amb això de la mitja dona. Interpreto que també era mig home, bona manera de deixar-ho a l'aire.
    El ritme del relat és bo, però m'hi falta una mica més de picaresca, d'anecdotari, que potser el faria més complert. Escriure en primera persona requereix d'una certa habilitat narrativa i més, triant aquests temes. Ens hem de posar sovint en una de les bandes, (a mi m'agrada fer-ho en la contrària gairebé sempre, és a dir, en la masculina, per allò d'autocensurar les dones), i això és potser el que adjectiva de delicat el relat.
    Ens llegim!

    angie

  • Dones...[Ofensiu]
    mistika | 23-05-2009

    Si company relataire, a mi també m'ha quedat clar que t'agraden les dones jejeje.Tinc ganes de llegir això de la mitja dona.
    Fins aviat!

  • Òndia, 'tiu'![Ofensiu]
    rnbonet | 23-05-2009

    El que queda ben clar és que t'agraden len dones! Cony, i a mí també!!!De debò, perquè són un prodigi de verticalitat -pam i escaig més avall del melic- i d'horizontalitat -pam i escaig més amunt del melic-.
    Fins la propera lectura... SALUT i REBOLICA!!!

l´Autor

pericles

6 Relats

8 Comentaris

6544 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Biografia:
Un conegut, assabentat de l'afició que tinc a escriure, em va recomanar aquest web.

Escric un article setmanal en un diari local de fa més d'un any. Costumisme, succesos curiosos, festes locals, pel·lícules, llibres són els temes habituals dels meus articles. Frueixo molt escrivint però hi ha temes que no puc escriure allà i que penso que puc publicar en aquest espai de relats en català.

Aquí escriuré sense censura (de l'editora del diari) ni autocensura. Això sí, donaré poques dades de mi mateix ja que els temes dels meus articles seran, segurament, delicats.