DOS ANYS SENSE ESCRIURE

Un relat de: pericles

Gairebé dos anys sense escriure. Qui m'ho havia de dir? Culpa del treball i del Zapatero. I no rieu que és ben cert. Se li va ocórrer tot allò de l'economia sostenible i les subvencions per fer obres i ocupar els parats i ja em teniu, com a enginyer que sóc, amb dues feines: una de l'administració i l'altra d'una empresa privada. A les dues bandes però fent el mateix: projecte d'enllumenat de....., projecte de millora dels carrers de..., instal·lació de semàfors a les rotondes de..., instal·lació de fibra òptica... La tonteria és que han de ser projectes que ocupin molta gent i en realitat quan més moderna i tecnificada és una feina i un servei menys gent es necessita. Per això hem acabat fent projectes tipus: Condicionament i senyalització d'un carril bici a .... o bé rehabilitació i remodelació del mobiliari urbà... que en realitat vol dir vint persones amb una brotxa i pintura empastifant tot allò que no es mou i es deixa pintar.

I la veritat és que trobo a faltar això d'escriure. L'article a la revista comarcal ja no l'escric perquè em vaig barallar amb la correctora i perquè em van censurar un article sobre ecologisme. Però penso que puc tornar a escriure a aquest web i que puc tenir lectors i comentaris que, al final, és el que més m'agrada. Sí perquè escriure i desar les pròpies reflexions (o anècdotes) en un calaix és una mica trist; en canvi, comprovar pel comptador de visites que hi ha 400 lectures o que alguns lectors fins i tot et comenten, això ja és tota una altra cosa.

O sigui que em proposo fer un article setmanal, aprofitant també que els diners del plan Zapatero i de les administracions s'han esgotat i, per tant, tinc molta menys feina.

Carles

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

pericles

6 Relats

8 Comentaris

6541 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Biografia:
Un conegut, assabentat de l'afició que tinc a escriure, em va recomanar aquest web.

Escric un article setmanal en un diari local de fa més d'un any. Costumisme, succesos curiosos, festes locals, pel·lícules, llibres són els temes habituals dels meus articles. Frueixo molt escrivint però hi ha temes que no puc escriure allà i que penso que puc publicar en aquest espai de relats en català.

Aquí escriuré sense censura (de l'editora del diari) ni autocensura. Això sí, donaré poques dades de mi mateix ja que els temes dels meus articles seran, segurament, delicats.