L’ART DE LLEGIR

Un relat de: Hochiminh
Descobrir un bon llibre, o més ben dit, una obra mestra de la literatura, provoca una vivència semblant a quan t’enamores. 

Per cada pàgina que passa et sents en el cim del món. La felicitat et bull a la sang. Els moments que comparteixes amb ell (o ella), ja sigui en una cafeteria, al llit sense fer o al menjador de casa es converteixen en màgics, especials i únics. Tot el que et succeeix durant el dia és palla, només anheles el moment per retrobar-vos.

Tanmateix, no tot són flors i violes. Ja des de l’inici hi ha una angoixa que, per petita que sigui, comença a treure el cap des del fons del cau. No vols acceptar-ho, però a cada pàgina que avances, el neguit es va fent més i més gran. T’enfonsa intuir que, com totes les coses maques en aquesta vida, arribarà el moment en què tot es consumirà.
Així doncs, continues llegint — i gaudint— fins que l’inevitable final d’aquest llibre, que s’albira cada cop més a prop, s’acaba transformant en una fatídica realitat.

Comentaris

  • que no s'acabi[Ofensiu]
    Atlantis | 10-05-2024

    Recordo de petita, tancar-me al bany amb un llibre perquè era l’únic lloc que estava tranquil•la. (a casa érem molts i sempre hi havia enrenou). I també aquesta doble angoixa saber el final i no voler que el llibre s’acabés.
    M’hi has fet pensar.

  • Relat rebut[Ofensiu]

    Relat rebut correctament. Entra a concurs.

    Recorda, ja no el pots esborrar!
    Qualsevol dubte contacta amb nosaltres en el nostre correu:
    concursos.arc@gmail.com

    Gràcies per participar.


    Comissió XIV Concurs ARC de microrelats