L'ànima del món

Un relat de: ROSASP

Fa poc, he descobert una part de mi que no coneixia. M'he trobat amb la certesa i l'esperança de que existeix la serenitat i la confiança de cercar recursos en qualsevol moment i circumstància.
Dins d'un mateix hi viu un món ple de reserves, on la pau tempera les tempestes, on el respirar és un gronxar dòcil que no ofereix resistència, on hi habita l'essència de la vida.
Adonar-me'n d'això, ha estat una gran oportunitat.
Sempre he buscat la força i l'ajut a l'exterior, de vegades desesperadament. I un dia determinat, sense buscar res concret ni especial, he trobat aquest ajut al meu interior.
No estava amatent en un racó petit, si no en tot el que jo sóc.
M'he sentit emparada per una força vital, que no vull jutjar ni classificar.
Fluir amb l'univers sencer, és una sensació indescriptible de confiança, comprensió i pau.
Veure néixer el sol i endevinar que globalment som una mateixa cosa. Pressentir que en el fons tot i tothom en qualsevol moment de la vida som importants i únics, amb una identitat pròpia, però units per un fil invisible , dóna enteniment i equilibri a moltes coses.
No sé ben bé com explicar-ho, crec que he descobert la veu de la meva ànima.
Ella m'ha apropat a l'ànima del món.

Comentaris

  • Una gran oportunitat[Ofensiu]
    Llibre | 22-12-2004

    I és cert. Adonar-se d'aquesta força interna que tenim, perquè jo estic convençuda que tots i totes la tenim, és tenir a les nostres mans una gran oportunitat.

    La llàstima és que de vegades la cerquem i no la trobem enlloc. I altres voltes ens apareix quan menys ho esperem.

    No crec, però, que aquesta aparició sigui de manera gratuïta. La sort és dels qui se la treballen, no? Doncs per la mateixa regla de tres, penso que aquesta gran oportunitat apareix quan estàs fent un treball personal. No cal que sigui amb cap metodologia específica. Un treball personal d'interiorització, de comprensió personal i ambiental, global.

    Dius que ""No sé ben bé com explicar-ho, crec que he descobert la veu de la meva ànima.
    Ella m'ha apropat a l'ànima del món."" Doncs ho has explicat perfectament i de manera senzilla i bonica.

    Endavant!

    LLIBRE


  • Preciós![Ofensiu]
    BARBABLAVA | 22-12-2004

    El teu relat , preciós. A més, hi estic totalment d'acord. Crec que si la busquem i la sabem treure, de dins nostre hi surt una força capaç de... tot (?). O quasi tot. Com tu dius, és vital; però moltes vegades sembla quasi sobrenatural!
    D'alguna manera per a trobar-nos, de vegades només fa falta aturar-se un moment, pensar, concentrar-nos i deixar-nos portar lliures pel ball de la vida, acompassant les nostres passes.
    Llavors del neguit pot sortir-ne màgia. Canalitzar l'energia de manera positiva... De vegades, costa, però és bo saber que ho podem fer!
    Molt bell el teu escrit i esperançador a tots els nivells!

  • Descobrir-se[Ofensiu]
    Lavínia | 22-12-2004

    Crec que tothom té recursos que l'ajuden a sortir-se'n en moments determinats. És una força íntima i única, diria jo, que t'ajuda i que no s'ha de malmetre mai i, és veritat, viure i assaborir el dia a dia és important. És el "Carpe diem" del poeta clàssic Horaci.

    Endavant, ROSASP

l´Autor

Foto de perfil de ROSASP

ROSASP

312 Relats

1612 Comentaris

644411 Lectures

Valoració de l'autor: 9.79

Biografia:
Hola! Sóc la Rosa Saureu, una lleidatana somiadora de mena i una mica surrealista. Convertir allò que caço al vol en paraules és el més semblant a tenir ales. En el meu cas, escriure no és només una afició o una necessitat sinó una forma de sentir i veure la vida. Utilitzo la poesia, els contes i els relats curts per intentar expressar les petites i grans coses que omplen i buiden els dies.
Vaig tenir la sort de ser escollida per a la plaquette "Singulars d'un Plural" a la ciutat de Girona, en què poetes inèdits vam compartir espai amb autors de renom. Formo part del llibre de relatsencatalà.com versió 2.0 i del primer llibre de poemes. També he guanyat el segon premi de poesia Seu Vella de Lleida-2008. Aquesta empenta, junt als vostres comentaris i continu suport, han estat un gran estímul per continuar endavant.
El meu repte personal és aprendre constantment a viure. M'agrada la música, l'art en general, somriure molt i estimar tant com pugui. Estic enamorada de la meva llengua i sé que el nostre vincle és cada cop més fort i ferm.
Respecte a vosaltres, sento que ens uneix un fil comú que m'agradaria sentir sempre proper.
Per si necessiteu quelcom, el meu correu és: rosasaureu@telefonica.net
Gràcies per tot!

Si voleu, també podeu visitar el meu bloc de videopoesia


R en Cadena

El Vicenç Ambrós i Besa em va passar la cadena i jo l'he passat al Capdelin i a la gypsy

(fes clic a la imatge i descobreix què és "R en Cadena")